Kripto borsalarına sert uyarı!

Kripto borsalarına net uyarı… ABD’den yeni bir yaptırım hamlesi daha geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’nin üst düzey yetkilisi, Rusya’ya uygulanan yaptırımlara uymakta başarışız olan kripto borsalarına  karşı bir uyarı niteliğindeki bir kararı yürürlüğe koyuyor.

Adeyemo: “Yardım edenler tespit edilecek”

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo, CNBC’ye verdiği yeni bir röportajda, Rusya’nın yaptırımları aşma konusunda henüz pek başarılı olmamasına rağmen, içerde bu yaptırımların atlatılmasına yardım etmeye çalışan kuruluşları tespit etmeye çalıştıklarını söyledi. İşte o açıklamalar:

“Yaptırımların atlatılmasına yönelik girimlere karşı çok dikkatliyiz… Rusya’nın yaptırımlarımızdan kaçmasına yardımcı olan herhangi bir şirket, ülke, kişi, kripto para birimi şirketleri de dahil olmak üzere yasalarımıza tabi olacak ve sorumlu tutulacak.

“Rusya her türlü yolu deneyecek”

Rusya’nın yaptırımlarımızdan anlamlı bir şekilde kaçabildiğini bugüne kadar görmedik, ancak bunu yapmaya çalıştıklarını ve hem kripto para birimleri hem de paravan şirketler olmak üzere bunu başarabilmek için mümkün olan her yolu deneyeceklerini ve kullanacaklarını biliyoruz.”

“Sizi sorumlu tutacağız”

Adeyemo verdiği mesajlarda kripto borsalarına ve diğer kuruluşlara Ukrayna’daki “gayri meşru savaşında” Rusya’ya yardım etme konusunda iki kez düşünmeleri konusunda net bir uyarıda bulundu.

Üst düzey yetkilinin sert uyarıları aynen şöyle: ““Kripto borsalarına, finans kurumlarına, bireylere, Rusya’nın avantaj sağlamasına ve yaptırımlarımızdan kaçmasına yardımcı olabilecek herkese çok net bir şekilde açıklamak istediğimiz şey: sizi sorumlu tutacağız.

Biz geleceğiz ve sizi bulacağız ve Rusya’nın, Ukrayna’da yürüttüğü gayri meşru savaşı sürdürebilmesini zorlaştırmak için uyguladığımız yaptırımları aşma kabiliyetine sahip olamamasını sağlayacağız.”

dailyhodl.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin