featured

Polkadot %50’den fazla artabilir. İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polkadot fiyatı, 2020 fraktalında görüldüğü gibi yükseliş trendinin devam ettiğine dair işaretler gösteriyor. Tarih tekerrür ederse, DOT ve sahipleri muhtemelen müreffeh bir geleceğin tadını çıkaracaklar.

 

Polkadot geçmişteki serüvenini tekrar eder mi?

Polkadot fiyatı, Eylül 2020’de kabaca 44 gün boyunca 3.91$’da üçlü dip vaziyeti oluşturdu. Bu oluşumu, DOT’u tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 50$’a iten patlayıcı bir hareket izledi. Üçlü dip oluşumundan önceki ve sonraki nüanslar, bir fraktal oluşumu düşündürecek şekilde yeniden tekrarlanıyor gibi görünüyor.

 

6 Mart’taki üçlü dip oluşumundan bu yana DOT %40 arttı ve şimdi 22.45 Dolarlık direnç bariyeriyle karşı karşıya. Son iki haftadaki üstel artış göz önüne alındığında, 20.34 $ ‘lık acil destek seviyesine küçük bir geri çekilme muhtemel görünüyor.

 

Bu geri çekilme, boğaların toparlanmasını sağlayarak Polkadot fiyatı için başka bir yukarı yönlü itişi tetikleyecek. Ancak bu hareket, 31.40 Dolarlık direnç bariyerinin yeniden test edilmesini hedefleyerek toplam kazancı %55’e getirecek.

 

Aşırı bir yükseliş söz konusu olduğunda, Polkadot fiyatı geri çekilemeyebilir ve 22.45 dolarlık engeli doğrudan tersine çevirebilir. DOT, yeni oluşturulan bu destek seviyesinin üzerinde kalmayı başardığı sürece, yükseliş eğilimi senaryosu bozulmadan kalacak ve 31,40 dolara yeniden test etme olasılığını önerecek.

DOT/USDT 1 günlük grafik

Bitcoin’deki seyir DOT’un gidişatına yansıyabilir

Mevcut durumda Fraktal, Polkadot fiyatı için iyi oynuyor gibi görünse de, Bitcoin’in yön eğilimindeki bir tersine dönüş, DOT boğalarını olumsuz etkileyebilir. Böyle bir durumda, 18.65 doların hemen altında günlük bir mum çubuğu, Polkadot fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Son kazançları geri alarak, düşüş panik satışını tetikleyebilir ve DOT’u 15.85 dolarlık desteği tekrar ziyaret etmeye itebilir.

fxstreet.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin