LUNA kurucusu, geleceğin en büyük Bitcoin rezervlerine sahip olacaklarını iddia etti

LUNA kurucusu, geleceğin en büyük Bitcoin rezervlerine sahip olacaklarını iddia etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA kurucusu Do Kwon, gelecekte dünyanın en büyük Bitcoin (BTC) sahibi olacaklarını söyledi. Do Kwon, UST stabilcoin için rezerv oluşturmak için sürekli Bitcoin satın alarak Satoshi Nakamoto’dan sonra en büyük Bitcoin sahibi olduğunu iddia ediyor. 

Terra ekosistemi için kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan LUNA Foundation Guard (LFG), UST’nin 10 milyar dolarlık Bitcoin rezervini oluşturmak için BTC satın alacak. Bu işlemi platform daha öncesinde de duyurmuştu.

LUNA kurucusu Do Kwon gelecekteki Bitcoin planlarını açıkladı

Kripto muhabiri Colin Wu, 30 Mart’ta Terra’nın kurucusu Do Kwon’un Bitcoin tutma ve UST’nin Bitcoin rezervini inşa etme konusundaki gelecek planlarıyla ilgili LUNA kurucusu bir tweet paylaştı. Takipçileri tarafından merak edilen tweet’te ilginç bilgilere yer verildi. Do Kwon,

“Gelecekte Satoshi Nakamoto dışında dünyanın en büyük tek Bitcoin sahibi olacağız. UST’nin Bitcoin rezerv hedefinin 10 milyar dolarda kaldığını söyleyebiliriz.”

Yeni yayınlanan bir röportajda, LUNA kurucusu, mevcut 3 milyar dolarlık Bitcoin rezervinden UST istikrarlı parası için 10 milyar dolarlık bir Bitcoin rezervi yaratma planını olduğunu vurguladı. Ayrıca, Terra’nın tasarımının temel faydalarını, bir inşaatçılar ve geliştiriciler topluluğu oluşturmayı ve Güney Kore’de ve küresel olarak başarıya rağmen ABD’de kripto üzerinde düzenleyici netlik eksikliğini tartıştı.

LUNA fiyatı ATH gerçekleştirdi

Terra kurucusu, açıklamalarla dikkat çekerek, LUNA fiyatı dün fırlattı. LUNA fiyatı bir hafta içinde önemli artış yaşayarak 29 Mart Salı günü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 109.66$’a ulaştı. Ayrıca, LUNA kurucusu Do Kwon’un önerdiği gibi LUNA’nın fiyatı daha da yükselecek. Bunu LUNA’daki arzın azalmasına bağlıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin