GameFi tokenleri sert yükseldi, altcoin'ler ilgi görüyor
GameFi tokenleri sert yükseldi, altcoin'ler ilgi görüyor

Adı duyulmamış 2 altcoin aniden patladı! DeFi, Metaverse ve GameFi’ın yeni krallarıyla tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum birkaç gündür soluklanırken adı hiç duyulmamış iki küçük altcoin çok sert yükselişler kaydetti. DeFi ve Metaverse’in yanı sıra bu ikisini birleştiren GameFi, büyümeye devam ediyor.

DeFi Kingdoms değerini neredeyse iki katına çıkardı

“Nostaljik fantezi piksel sanat oyunu” olarak tanımlanan DeFi Kingdoms (JEWEL) fiyatı neredeyse iki katına çıktı ve yatırımcıların ilgisini toplamayı başardı.

Blockchain tabanlı DeFi Kingdoms, merkezsiz finansı (DeFi) Metaverse ile birleştiren GameFi alanında yeni bir oyuncu.

JEWEL tokeni, Harmony Blockchain’i üzerine inşa edildi ve geçen Eylül ayında piyasaya sürüldü. “Heroes” adı verilen oyun içi NFT karakterlerini satın alarak staking ve oy verme için kullanabiliyorsunuz. Harmony’nin yerel tokeni ONE, gaz ücretleri için kullanılıyor.

DeFi Kingdoms geçen hafta fırladı ve %98,5 artarak 4,95 dolardan  9,83 dolara yükseldi. JEWEL şu anda 9,60 $’dan işlem görüyor.

LOKA da şov yaptı

Ayrıca ilk kez 24 Ocak’ta piyasaya sürdüğü orta çağ temalı Metaverse savaş oyunu League of Kingdoms da büyük kazanımlar elde ediyor.

Devasa çok oyunculu çevrim içi (MMO) oyun, NFT gibi Blockchain özelliklerini kullanarak geleneksel stratejik dövüş oyunu formatının ötesine geçiyor. Ek olarak protokolün yönetişimi de merkezsiz özerk bir kuruluş (DAO) tarafından belirleniyor.

Yönetişimin yanı sıra LOKA, oyun içi satın almalar, NFT varlıklarının basımı veya yükseltilmesi ve ödüller kazanmak için kullanılabiliyor.

Projenin teknik incelemesinde şu ifade yer alıyor:

“Oyuncular yalnızca arazilere sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda kaynak toplar ve bunları ticaret için NFT’lere dönüştürür.

Tüm bu tokenize edilmiş varlıklar, aracılar olmadan şeffaf ve güvenilir bir şekilde Blockchain’de işlem görüyor ve alınıp satılıyor.”

League of Kingdoms bu hafta %131 artışla 2,40 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi 5,11 dolara sıçradı.

LOKA o zamandan beri düzeltme görüyordu ancak son 24 saatte de %75,28 arttı ve 4.87 $ olarak fiyatlandırıldı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin