Bitcoin 50 bin doları gördükten sonra geri çekildi, Ethereum 1500 doları aştı: Genel piyasa görünümü
Bitcoin 50 bin doları gördükten sonra geri çekildi, Ethereum 1500 doları aştı: Genel piyasa görünümü

Bu banka kripto para meraklısı müşterilerinden devasa mevduat topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Signature’ın kripto işletmelerinden aldığı 10 milyar dolarlık mevduat şimdi rakip Silvergate’in iki katı.

Dev rakam

Dijital para müşterilerinden gelen mevduatlar artık New York Signature Bank’taki toplam mevduatın yaklaşık %16’sını oluşturuyor.

Signature, Perşembe günü bir kazanç çağrısında, kripto endüstrisindeki müşterilerden gelen mevduatın şu anda 10 milyar doları bulduğunu ortaya çıkardı. Bu rakam California rakibi Silvergate Bank’ın iki katı.

Şirketin kurumsal ve iş geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Eric Howell, “Bu alandaki en önde gelen oyuncu olduk. Dijital varlıkların ve kripto para birimlerinin ortadan kalkmayacağı aşikar”diyor.

Signature Bank CEO’su Joseph DePaolo, bankanın blockchain tabanlı ödeme platformu Signet’in dijital varlık bankacılığında mevduat büyümesinin ana itici gücü olduğunu ve kurumsal benimsemenin “sıçrayışla büyümesine” neden olduğunu ekledi. Öne çıkan müşteriler arasında Voyager Digital Holdings, Polychain Capital ve bitFlyer USA yer alıyor.

Önemli büyüme

Signature, 2020’nin dördüncü çeyreğinde faizsiz mevduata 2,5 milyar dolar ekledi ve bu, Silvergate’in dördüncü çeyrekte dijital para müşterilerinden gelen 2,9 milyar dolarlık yeni mevduatından yarım milyar azaldı.

Kripto şirketleri, sektöre açıkça hizmet veren birkaç banka için genellikle zengin bir düşük maliyetli mevduat kaynağıdır. Bu nedenle, analistler Signature’da faiz içermeyen mevduat büyümesine çok dikkat çektiler.

Signature kendisini yüksek net değerli bireyler ve kurumlar için bir banka olarak görüyor. Kripto bankacılığı işi ise düşük bir profile sahip.

Bankadaki toplam mevduatlar, aslan payını temsil eden para piyasası mevduatları ile çeyrek bazda 8.98 milyar dolar arttı.

Signature’ın 2020 dördüncü çeyreğinde ortalama mevduat maliyeti ve ortalama fon maliyeti sırasıyla 66 ve 69 baz puan azalarak %0,42 ve %0,57’ye geriledi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin