BTC, ETH, XRP, ADA ve BNB kripto fiyat analizi
BTC, ETH, XRP, ADA ve BNB kripto fiyat analizi

BTC, ETH, XRP, ADA ve BNB kripto fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni hafta, kripto paraların çoğu yeşil bölgede olduğu için pazarın büyümesiyle başladı.

Top coins by CoinMarketCap

BTC

Hafta sonu boyunca, POC çizgisi (41.650 dolar) bir direnç görevi gördü ve Bitcoin (BTC) fiyatını uzun süre dar bir yatay aralıkta tuttu.

BTC/USD chart by TradingView

Bu gece boğalar 42.450 dolar seviyesine saldırdı ve Şubat ayının en yüksek seviyesini 43.000 dolar olarak belirledi. Aynı zamanda, büyüme orta hacimlerde gerçekleşti ve büyük alıcılar tarafından desteklenmedi.

Bu haftanın başında alıcılar hacimleri artıramazsa, BTC fiyatı Kontrol Noktası çizgisinin (41.650 dolar) altına gerileyebilir.

Bitcoin, bu haberin yazıldığı sırada 42.715 dolardan işlem görüyor.

ETH

Geçen Cumartesi, Ethereum (ETH) fiyatı psikolojik seviye olan 3.000 doların üzerinde sabitlendi ve bu seviyeyi destek olarak kullanarak yatay bir aralıkta konsolide edildi.

ETH/USD chart by TradingView

Pazar akşamı, satıcılar ETH fiyatını kısa bir süreliğine 2.950 dolar işaretine itti ve alıcılar, yerel bir yüksek seviye olan 3.090 dolara işaret eden zayıf bir yükseliş dürtüsü ile karşılık verdi.

Boğaların saldırısı büyük hacimlerle desteklenebilirse, parite 3.200 dolarlık direnci test edebilir. Aksi takdirde, ayılar fiyatı iki saatlik EMA55 alanına iade edebilir.

Ethereum, bu haberin hazırlandığı sırada 3.062 dolardan işlem görüyor.

XRP

XRP son 24 saat içinde %13 oranında arttı ve listedeki en büyük kazanan oldu.

XRP/USD chart by TradingView

XRP, azalan ticaret hacmine karşı bugün 0,6959 dolarlık direnç seviyesini kırdı. Şu anda, günlük mumun kapandığı alana dikkat etmek gerekiyor. Alıcılar inisiyatifi elinde tutabilirse ve oran 0,75 doların üzerinde kalırsa, XRP’yi hafta sonuna kadar en fazla likidite bölgesi çevresinde 0,80 dolardan görme şansı var.

XRP, haberin yazıldığı esnada 0,77023 dolardan işlem görüyor.

ADA

Cardano (ADA), yalnızca %4,30 artışla XRP kadar bir fiyat patlaması göstermedi.

ADA/USD chart by TradingView

Cardano (ADA) günlük grafikte 1,188 dolar direnç seviyesine ulaştı. Bugün boğalar fiyatı bu bölgede tutabilirse, yakında bir kırılma ve daha fazla büyüme görme olasılığı var.

ADA, bu haberin hazırlandığı sırada 1,187 dolardan işlem görüyor.

BNB

Binance Coin (BNB) bugün listedeki en az kazancı elde etti. BNB’deki yükseliş sadece %1,65.​BNB/USD chart by TradingView

Binance Coin (BNB), Ocak ortasından itibaren biriken enerjiyi geniş bir yelpazede göstermeye başladı. Büyüme 440-450 dolar aralığında durur ve yeni bir birikim aşaması başlarsa, 500 dolar bölgesine yakın direnç seviyesinde devam eden bir yükseliş görme şansı var.

BNB, bu haberin hazırlandığı sırada 430,9 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin