Az bilinen bu coin psikolojik bariyeri aştı! Patlamaya hazır mı?

Az bilinen bu coin psikolojik bariyeri aştı! Patlamaya hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LRC coin fiyatı, uzun süredir devam eden düzeltme trend çizgisinin üzerine çıkıyor ve daha fazla alıcıyı yaklaşan yükseliş rallisine katılmaya davet ediyor.

LRC coin’in geçmiş fiyat hareketi

LRC coin fiyatı, son 72 saat içinde %25’ten fazla bir artış göstererek çoklu yükseliş mumlarının oluşmasına neden oldu. Fiyat artışı, kripto paranın uzun süredir devam eden direnç trend çizgisinin ve 1 dolarlık psikolojik işaretin üzerine çıkmasına neden oldu. Fiyat, ‘death cross’tan kaçınmak için kısa süre içinde 200 günlük EMA’ya meydan okuyabilir.

Az bilinen bu coin, psikolojik bariyeri aştı! Patlamaya hazır mı?

Teknik analiz

LRC coin fiyat hareketi, fiyat 1 dolar işaretini aştığından direnç trend çizgisinin altında çift dipli bir model gösteriyor. Fiyat hareketi aynı zamanda, yükseliş duygularının altında yatan bir patlamayı gösteren üçlü beyaz asker modeli oluşturuyor.

Önemli Üstel Hareketli Ortalamalar (50, 100 ve 200), günlük grafikte yükseliş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, aşağı yönlü eğilimi önlemek amacıyla, düşen 50 ve 100 günlük EMA’ları yukarı yöne çevirmek için fiyat, kısa süre içinde 200 günlük EMA’nın üzerine çıkabilir.

Stokastik RSI göstergesi, K ve D çizgilerinin son geçişten sonra aşırı alım bölgesinde yükseliş büyümesini sürdürdüğünü gösteriyor. Büyüme, satın alma baskısında bir patlamaya işaret ediyor ve boğa koşusu şansını artırıyor.

DMI göstergesi, trendin tersine döndüğünü gösteren bir yükseliş geçişi vermenin eşiğindeki DI çizgilerini gösteriyor. Ayrıca, ADX çizgisi, önceki düşüş eğiliminden kalan aşağı yönü ifade eden bir düşen eğim ortaya koyuyor.

Bu nedenle, teknik göstergeler, LRC fiyatları 1 dolar işaretinin üzerine çıktıkça altta yatan yükseliş momentumunda bir artış olduğunu gösteriyor.

Fiyat tahmini

LRC coin fiyat hareketi, çift dip formasyonuyla direnç trend çizgisinin kırılmasını gösteriyor. Ayrıca, 1 dolarlık psikolojik bariyerin aşılması, yükseliş hissini artırıyor.

Bu nedenle, traderlar, 1,18 dolarlık yatay seviyesinin kırılmasıyla 1,5 dolar işaretine ulaşacak bir ralli bekleyebilir. Bununla birlikte, 1 doların altına herhangi bir düşüş, fiyatı 0,75 ve 0,57 dolar seviyelerindeki destek noktalarına geri götürebilir.

Yazı yazılırken TradingView tarafından yapılan teknik analiz, LRC coin için bir ‘AL’ sinyali veriyordu.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin