Bitcoin'in altın ve gümüş ile korelasyonu 7 ayın en düşük seviyesinde
Bitcoin'in altın ve gümüş ile korelasyonu 7 ayın en düşük seviyesinde

Bitcoin’in altın ve gümüş ile korelasyonu 7 ayın en düşük seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından, Bitcoin (BTC) hisse senetleri ile yüksek oranda ilişkili olmaya devam ederken, emtia fiyatları yükselmeye devam ediyor.

Bitcoin, altın ve gümüşten ayrışmaya başladı

IntoTheBlock tarafından sağlanan verilere göre, amiral gemisi dijital para birimi ile değerli metaller arasındaki korelasyonun Ağustos 2021’den bu yana en düşük seviyesinde olduğunu ve 7 ayın en düşük seviyesine işaret ettiğini belirtmekte fayda var.

Araştırma platformu 7 Mart’ta şunları vurguladı:

“Altın, gümüş ve platin ile Bitcoin korelasyonu, 2021 Ağustos’undan bu yana en düşük seviyeleri gösteriyor.”

Daha spesifik olarak, Sharpe ve Sortino oranları, bu emtiaların sırasıyla Bitcoin ve Ethereum’a karşı oynaklıklarına yanıt olarak nasıl daha iyi performans gösterdiğini gösteriyor.

1 yıldan uzun süredir Bitcoin sahipleri tüm zamanların en yüksek seviyesinde

Ayrıca, Bitcoin sahiplerinin büyük çoğunluğunun son fiyat dalgalanmalarından etkilenmediğini belirtmek çok önemli. Bitcoin’in bir yıldan fazla bakiyesi olan ‘HODL’ adreslerinin sayısı şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve istikrarlı bir şekilde artıyor.

IntoTheBlock notları:

“Bitcoin sahiplerinin çoğunluğu son fiyat hareketlerinden etkilenmedi. HODLERS, yani 1 yıldan fazla tutan adreslerin sayısı şu anda tutarlı bir şekilde artıyor. BTC’deki tüm yatırımcıların %57’sini temsil ediyorlar.”

Ağ içi veriler 1 Mart itibarıyla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan sözde birikim Bitcoin cüzdanlarının sayısıyla birlikte Bitcoin birikiminde büyük bir artış olduğunu ortaya koyduğunu ortaya koydu.

Benzer bir şekilde, kripto para biriminin fiyatı arttıkça Bitcoin adreslerinin sayısı hızla artıyor ve bu da bireysel yatırımcıların piyasaya daha fazla ilgi duymaya başladığını gösteriyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin