Bifinity lansmanı BNB'nin değerini nasıl etkileyecek? BNB fiyat analizi
Bifinity lansmanı BNB'nin değerini nasıl etkileyecek? BNB fiyat analizi

Bifinity lansmanı BNB’nin değerini nasıl etkileyecek? BNB fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, son zamanlarda BNB’nin büyümesine katkıda bulunabilecek birçok gelişmeye imza attı.

Her bir geliştirmenin tokenin büyümesine nasıl katkıda bulunabileceğini bu haberimizde değerlendireceğiz.

Büyüme için bir katalizör olabilir: Bifinity lansmanı

7 Mart 2022’de bloglarında yaptığı resmi bir duyuruyla Binance, Bifinity olarak bilinen kendi kripto para ödeme sağlayıcısını başlatacağını bildirdi.

Bu lansmanın ana amacı, borsa platformunun fiattan kriptoya ödeme teknolojisini güçlendirmek.

Temelde kripto para birimi hizmet sağlayıcılarını geleneksel finansal sistemle birleştirecek ve platform aynı zamanda yatırımcıların ve hatta işletmelerin müşterilerine kripto para birimi satın alma ve satma hizmetleri ve API kripto para birimi ödemeleri entegrasyonunu benimsemelerini sağlayacak.

Ek olarak, Bifinity ve Eqonex, 36 milyon dolarlık dönüştürülebilir kredi sağlama aracı olarak stratejik bir ortaklığa girdi.

Burada her iki şirket de, Eqonex’in Digivault olarak bilinen kripto para saklama çözümünü içeren ürün yelpazesini genişletecek.

Aynı gün Binance, SEPA ve Hızlı Ödemeler aracılığıyla EUR ve GBP Banka Transferini tamamen yeniden açtıklarını da duyurdu.

Bu, Hollanda ve İsviçre hariç Avrupa genelindeki Binance kullanıcılarının doğrudan SEPA aracılığıyla EUR transferleri yapabilecekleri anlamına geliyor.

BNB (BNB) satın almalı mısınız?

8 Mart 2022’de BNB (BNB) 385,2 dolar değerindeydi.

Bu değer noktasının BNB tokeni için neyi gösterdiğini gerçekten görmek için, tokenin tüm zamanların en yüksek değerini gözden geçireceğiz ve bir önceki ay boyunca gösterdiği performansı tartışacağız.

BNB’nin tüm zamanların en yüksek değeri, BNB’nin 686,31 dolar değerine ulaştığı 10 Mayıs 2021’de gerçekleşti. Bu bize, ATH’sinde tokenin değer olarak 301,11 dolar veya %78 daha yüksek olduğuna dair bir gösterge veriyor.

Tokenin Şubat ayı boyunca performansını gözden geçirdiğimizde, BNB  8 Şubat’ta 441 dolarla en yüksek değere sahipti.

BNB 24 Şubat’ta 331,12 dolar ile en düşük değerine sahipti. Bu, 109,88 dolar veya %25 değerinde bir düşüşe işaret etti. Bununla birlikte, 24 Şubat ile 8 Mart arasında, token 54,08 dolar ile %16 oranında değer kazandı.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak BNB, Mart 2022’nin sonuna kadar 400 dolara ulaşabilir ve bu da onu satın almak için sağlam bir token haline getiriyor olabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin