Elinizde bu altcoin varsa sert çöküşe hazırlanın! Düşüşten kâr etmek için iki strateji var
Elinizde bu altcoin varsa sert çöküşe hazırlanın! Düşüşten kâr etmek için iki strateji var

Bitcoin’in 250.000 dolara çıkacağını söyleyen analist bu 6 altcoin’i biriktirdiğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen bir kripto traderı ve analisti, büyük rallileri ateşleme potansiyeline sahip olduğunu söylediği altı altcoin’e bakıyor.

Altcoinler

Kaleo isimli analist, diğer yatırımcıların Litecoin’i (LTC) hafife aldıklarını söylüyor. Genellikle dijital gümüş olarak adlandırılan koinin 2017 boğa rallisini takip etmeye ve 203 $’lık mevcut fiyatından %1.000’in üzerinde kazanç elde etmeye hazır olduğuna inanıyor.

“LTC 2017 fraktal. Bu işe yararsa, birikim yapmak için hâlâ zaman var, ancak yavaşça birikim yapmaya neden değdiğini anlıyorsunuz …

Şimdi LTC’yi biriktirme zamanı. Litecoin, genellikle BTC’ye karşı maksimum acı noktalarından dikey hareketlere sahiptir. Sonunda patladığında, FOMO’ya girmek için vaktiniz olduğundan daha hızlı hareket edecek. Şimdi her gün biraz satın alın. Daha sonra kendinize teşekkür edin.”

Kaleo’nun radarındaki bir başka para ise Chainlink (LINK)

Trader, merkezi olmayan oracle ağının, birkaç hafta içinde değerini iki katından fazla artıran Solana’nın (SOL) ayak izlerini takip edeceğine inanıyor.

Kaleo’nun listesindeki üçüncü koin, ölçeklenebilir, güvenli ve merkezi olmayan bir blok zinciri geliştirmeyi amaçlayan bir proje olan Algorand (ALGO).

Kripto varlığının şu anki 1.75 $’lık fiyatından %242’lik bir ralli ile 6.00 $’a çıkmak için hazırlandığını söylüyor.

“Büyük resmi unutma. ALGO daha yeni ısınıyor. ”

Kaleo ayrıca Stellar Lumens (XLM), Balancer (BAL) ve Band Protocol (BAND) yatırımlarına da sahiptir.

Bitcoin

Bitcoin’e gelince, kripto stratejisti, yatırımcıların en büyük kripto varlığına atlamak için henüz çok geç olmadığını söylüyor.

“Bitcoin / BTC. Hala erkenciyiz. ”

Kaleo’nun grafiğine göre Bitcoin, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $ ‘a yükselmeden önce 2.000 $’ın altında konsolide olduğu 2017 boğa piyasasından bir sayfa çıkarıyor.

Bu kez trader, Bitcoin’in Temmuz 2021’e kadar BTC’yi 250.000 $’a çıkaracak meteorik bir yükseliş için zemin hazırladığına inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin