Bir balina 1 milyar dolarlık kripto para hareket ettirdi – neler oluyor?
Bir balina 1 milyar dolarlık kripto para hareket ettirdi – neler oluyor?

Bir balina 1 milyar dolarlık kripto para hareket ettirdi – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir kripto para birimi balinası, ETH’nin fiyatının 1.400 dolara yakın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaya yakın olduğu bir zamanda Ethereum blok zincirinde 1 milyar dolar değerinde Synthetix Network (SNX) tokenini taşımak için 7,5 dolarlık bir ücret ödedi.

Fonlar nereye taşındı?

Etherscan verilerine göre, fonlar “Synthetix: Reward Escrow” adlı bir sözleşmeden, şu anda yalnızca 1 milyar dolarlık SNX tokenlerini tutan ve Synthetix Rewards emanet sözleşmesinin ikinci bir versiyonu gibi görünen bir Ethereum adresine taşındı.

Fonların, tokenlarını stake yapan kullanıcıları ödüllendirmek için kullanılması muhtemel. Synthetix sentetik varlıkların ihracı için Ethereum tabanlı bir protokoldür. Bu varlıklar, başka bir varlığın getirilerini izleyen ve sağlayan ERC-20 sözleşmeleri biçimindeki finansal araçlardır.

Bunlar, kripto para birimlerinden altın ve gümüş gibi gerçek dünya varlıklarına ve hatta endekslere kadar değişebilir. Bu tokenlar, topluluk yönetimi tarafından belirlenen %600 teminatlandırma oranı ile desteklenmektedir. Token hissesini alan kullanıcılar, SNX’te belirtilen stake etme ödüllerini alırlar. Projenin kurucusu Kain Warwick, “Tokenlarınızı yatırdığınızda, teminatlandırma oranınız %600’de kalırsa iki tür ödül almaya hak kazanırsınız: SNX cinsinden stake etme ödülleri ve sUSD cinsinden tüm Synth işlemlerinden değişim ücretleri. Borsa ücretleri, her stake edenin ihraç ettiği borç miktarına göre dağıtılır.

Taşınan fonlar

Taşınan fonlar muhtemelen bu ödüller için kullanılan havuzun bir parçasıdır. İlk olarak Decrypt tarafından tespit edilen 1 milyar dolarlık işlem, sosyal medyada heyecan uyandırdı ve bazı kullanıcılar 7 doların bu kadar büyük miktarda token taşımak için anlamsız bir ücret olduğunu belirtti.

Bununla birlikte, diğerleri, bir kullanıcı 1 $ ‘ı hareket ettirmeye çalışıyorsa işlem ücretinin aynı seviyede olması gerektiğini ve bu da küçük miktarları taşımayı olanaksız hale getirdiğini belirtti. Ethereum’daki işlem ücretleri, kripto para biriminin fiyatı bu yılın başlarında yükseldiğinden beri arttı.

BitInfoCharts’tan alınan veriler, Ocak 2020’de Ethereum blok zincirindeki ortalama işlem ücretinin 0,08 ABD dolarından az olduğunu gösteriyor. Bu yıl, ortalama işlem ücretleri, yazının yazıldığı sırada 6,4 dolara düşmeden önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 16,5 dolara ulaştı. Maker, Uniswap, Aave ve diğerleri gibi projeler yeni kullanıcılar eklemeye devam etti ve ETH’nin popülaritesi arttı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin