Binance Labs, 12 milyon dolarlık önemli bir yatırımı duyurdu!
Binance Labs, 12 milyon dolarlık önemli bir yatırımı duyurdu!

Binance Labs, 12 milyon dolarlık önemli bir yatırımı duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın önde gelen kripto borsasının risk sermayesi kolu Binance Labs, kurumsal likidite sağlayıcısı Woo Network’e 12 milyon dolarlık stratejik fon sağladığını açıkladı. Woo Network, aktif likiditeye sahip 40’tan fazla kurum, borsa, ticaret ekibi, cüzdan ve DeFi platformu sağlayıcısı olarak yer alıyor. Woo ağı, kurumsal yatırımcılar için WOO Trade ve WOO X adlı perakende odaklı bir platform olmak üzere iki ana ürün sunuyor.

Binance Labs yatırım direktörü Peter Huo şu açıklamayı yaptı:

“WOO Network, hem zincir içi hem de zincir dışı derin likidite ve sıfır ücretli ticaret sağlayarak kripto ekosistemine önemli bir değer katıyor. Uzun süreli ilişkimizi genişletmekten ve özellikle [Binance Smart Chain] üzerinde daha fazla ortaklık keşfetmekten heyecan duyuyoruz. Binance, likidite platformlarının önemini takdir ediyor ve WOO Network gibi sektör liderlerine yatırım yapmayı ve ortaklık kurmayı dört gözle bekliyoruz.”

En son finansman turu, Woo’nun A Serisi finansman turunun ikinci ayağı olan 12 milyon doları aştığını görülüyor. Platform, geçen yıl Kasım ayının başlarında Three Arrows Capital, Crypto.com Capital, Avalanche ve BitTorrent’in katılımıyla 30 milyon dolar topladı. Firma, yeni toplanan sermayeyi yetenek kazanımı, araştırma ve geliştirme ve yeni merkezi olmayan ürünlerin geliştirilmesi yoluyla hızlı genişleme için kullanmayı hedefliyor.

Binance Ceo’su: “Sektöre yatırım yapın”

Binance, esas olarak devasa spot ve vadeli işlem piyasası işlem hacmiyle tanınıyor. Binance Labs ise gelecek ve yeni projeler için harika bir platform olduğunu her geçen gün kanıtlamaya devam ediyor. Poligon (MATIC), Binance Labs’in küçük kripto girişimlerinin yarının devleri haline gelmesine nasıl yardımcı olduğunun önemli örneklerinden biri diyebiliriz.

Binance Ceo’su Changpeng Zhao ise son yatırımlarını Twitter’da duyurarak “sektöre yatırım yapın” dedi.

Dünyanın önde gelen platformu, bazı erken düzenleyici aksaklıklara rağmen 2021 yılını önemli bir kârla kapattı. Kripto platformu, Asya Pasifik bölgesi ve Körfez ülkelerinde birkaç yeni ortaklık daha kurdu. Binance şimdi sürekli büyüyen kullanıcı tabanını genişletmek için yeni merkezler kurmak ve yeni ortaklıklara adım atmak istiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin