Binance, spot işlemlerini yaklaşık 3 saat sonra geri açtı!

Binance ile FTX arasındaki son gelişmeler: Dünden bugüne neler yaşandı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel dijital varlık piyasası muazzam bir baskı altında işlem gördü. Salı ve Çarşamba günü çok kötü bir piyasa görüldü. Kümülatif piyasa değeri son bir günde %8 gibi büyük bir düşüş yaşadı. Şu anda 833,72 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Kripto kan banyosunun arkasındaki ana nedenin SBF’nin FTX’inin erimesi olduğu bildirildi. FTX’in likidite sorunundan sonra Binance ve ABD devreye girdi. Ortalığın karışması ve kızışmasıyla piyasa daha da kötü hale geldi. Şimdi toparlansa da eski seviyelerden hala uzak bir piyasa var.

Binance’in kurucusu Changpeng Zhao, rakip Sam Bankman-Fried’in FTX.com kripto para borsasını satın alma teklifini geri çekti. Sektörde CZ olarak bilinen Zhao, Çarşamba günü nakit sıkıntısı çeken FTX.com’u satın almak için bağlayıcı olmayan bir anlaşma duyurmuştu. 

Binance, satın almaktan vazgeçti

Binance CEO’su Changpeng Zhao Çarşamba günü yaptığı açıklamada, rakibinin çöküşünü “ana planlamadığını” söyledi. Çalışanlarına gönderdiği bir e-postada Zhao, FTX’in ölümünün “sektördeki hiç kimse için iyi olmadığını” ve Binance personelinin “bunu bizim için bir kazanç olarak görmemesi” gerektiğini söyledi.

Avustralya blockchain geliştirme ajansı Labrys Group Pty’nin CEO’su ve kurucusu Lachlan Feeney de benzer görüşleri dile getirdi. Feeney, 

“Binance, FTX’i alıp almadıklarına bakılmaksızın, bundan büyük ölçüde faydalanacağını düşünüyorum. FTX ya Binance’e ait olacaktı ya da hiç var olmayacaktı. Bu yüzden pazar payının birileri tarafından emilmesi gerekiyor.”

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin