Kripto paralarda son durum: Öne çıkan altcoinler neler?
Kripto paralarda son durum: Öne çıkan altcoinler neler?

Kan banyosunda darbe alan ilk 5 kripto para birimi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance ve FTX’in arasında yaşanan olaylar piyasanın kan kusmasına neden oldu. Son iki gündür ciddi bir düşüş geldi.

Diğer yandan Binance, FTX’i satın almaktan vazgeçti. FTX ve Alameda Research’ün çöküşü endüstride şok dalgaları yarattı. CoinMarketCap’in verilerine göre, fiyat düşüşü kripto varlıklarından 100 milyar dolardan fazla değeri sildi.

Kripto piyasası değişken olmaya devam ederken , bu en iyi kripto para birimleri önemli bir darbe aldı.

Solana

Fiyat takip platformu CoinMarketCap’e göre SOL, önceki 24 saatteki 22,5$’dan şu anda 15,13$’dan işlem görüyor. Solana bir günde %28.83 düştü. 

Bitcoin

Bu yazı itibarıyla BTC fiyatı, son 24 saatte% 9 düşüşle 16.700 dolardan işlem görüyor. son 7 haftadaki kayıp ise neredeyse yüzde 20 seviyesinde

Ethereum

Fiyat takip platformu CoinMarketCap’e göre ETH, son 24 saatte %10 düşüşle 1.178 dolardan işlem görüyor.

Dogecoin

Meme kripto para birimi DOGE, çöküşün ortasında yaklaşık %4 düştü. DOGE yazı esnasında 0,08388 USD’den alıcı buluyor. Elon Musk’ın satın almasından sonra büyük bir ralli yaşamıştı. Şimdi eski seviyelerine geri geldi.

Binance Coin

Binace’in yerel kripto para birimleri olan BNB de FTX’in satın alınması ve daha sonra geri çekilmesi haberleri nedeniyle büyük zarar gördü. BNB şu anda son 24 saatte %9.90 düşüş yaşayarak 281 dolarda geziniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin