Beklenen rapor geldi, bu altcoin şahlandı! Alım fırsatı mı?
Beklenen rapor geldi, bu altcoin şahlandı! Alım fırsatı mı?

Beklenen rapor geldi, bu altcoin şahlandı! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MINA kısa süre önce 4 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı ve altcoin 4,15 dolar direncinin üzerine yerleşmeye çalışıyor. DApp’leri çalıştırmak için oluşturulmuş Mina protokolünün simgesi olan MINA, son zamanlarda güçlü bir yükseliş elde etmeyi başardı. Mina Vakfı kısa süre önce MINA için yukarı yönlü bir katalizör görevi gören ilk yıllık raporunu yayınladı. Bu raporda altcoin, Kasım 2021 itibariyle 75.604 benzersiz hesap olduğunu belirtti. Ana ağ Mart 2021’de başlatıldığında 5.000’den az hesap olduğu için hesap büyümesi olağanüstü oldu.

Yıllık Rapor, MINA için yükselişe mi neden oldu?

Mina ayrıca çevrimiçi topluluklardaki popülaritesinin önemli ölçüde arttığına dikkat çekti. Örneğin, Twitter hesabı %445 büyürken altcoinin haber bültenine abone olan kişi sayısı Şubat’tan Aralık 2021’e kadar %286 arttı. Pek çok kripto para birimi gibi MINA da Kasım 2021’de ulaşılan yüksek seviyelerden önemli bir gerileme yaşadı. Ayrıca, yıllık raporun son trendi kırmak için yeterli desteği sağlayıp sağlayamayacağı henüz belli değil. Ancak, bu altcoin için teknik resmin yükselişe geçtiği söylenebilir.

MINA, 50 EMA’nın üstüne çıkmayı başardı!

MINA, 3,85 dolardan 50 EMA’nın üzerine çıkmayı başardı ve bir sonraki direnç seviyesi olan 4,15 doların üzerine yerleşmeye çalışıyor. Aralık ayında, MINA 50 EMA’nın üzerine yerleşmek için bir girişimde bulundu, ancak ivme kaybetti ve geri çekildi.

MINA, direncin 4,15 doların üzerine çıkması durumunda, altcoin bir sonraki direnç seviyesini 4,40 dolara yöneltecek. Bu seviyenin üzerinde bir hareket MINA’yı 4,85 dolardan dirence doğru itecek.

Destek tarafında, MINA, 50 EMA yakınında biraz destek alabilir. MINA, 50 EMA’nın altına geri dönerse, 20 EMA’daki desteğe 3,65 dolardan yönelecek. Bu seviyenin altında bir hareket, desteğin 3,50 dolardan test edilmesine neden olacak.

H1 grafiğine baktığımızda, RSI’nin ılımlı bölgeye döndüğünü görebiliriz. Bu nedenle altcoinin yakın vadede yukarı yönlü ivme kazanma şansı var. MINA için önemli bir an çünkü ek ivme kazanamaması onu günlük grafikte 50 EMA’nın altına itebilir ve bu MINA boğaları için hayal kırıklığı yaratan bir gelişme olacak.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin