ATH yapan bu altcoin’in benzini bitmedi! Yükseliş sürebilir
ATH yapan bu altcoin’in benzini bitmedi! Yükseliş sürebilir

ATH yapan bu altcoin’in benzini bitmedi! Yükseliş sürebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası durgunluk gösterirken CRV altcoin yükseliş gösteriyor. Curve DAO Token (CRV) 3 Ocak tarihinde yüzde 17 oranında artış kaydetti. Son olarak en yüksek fiyatına ulaştıktan sonra boğa görünümü devam ediyor. CRV, önceki alçalan direnç çizgisini destek (yeşil simge) olarak onaylamasının ardından 4 Aralık tarihinden bu yana yukarı hareket ediyor. Kısa bir süre sonra 4,05 dolarlık yatay alanı geri aldı ve o zamandan beri artış gösteriyor.

Bölge daha önce tüm zamanların en yüksek direnci olarak hareket ettiğinden, geri alma çok önemli bir göstergeseydi. Kısa vadeli bir düşüş meydana gelirse, alanın destek görevi görmesi beklenebilir.

CRV token tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

CRV Range high

“Kripto para yatırımcısı @Crediblecrypto, tokenin yakında fiyat keşfinde olacağını belirten bir CRV grafiğini paylaştı. Yukarıda özetlendiği gibi, token tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı ve şu anda fiyat keşfi devam ediyor.”

Altcoinin günlük grafik de yükseliş görünümü gösteriyor. Altcoin, daha kısa vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıktı ve 3 Aralık tarihinde bunu destek olarak doğruladı. Aynı gün yükseliş gösterdi ve %17 oranında yükseldi. Yükseliş aynı zamanda 5,95 dolarlık yatay alanı destek olarak doğrulamaya da hizmet etti.

Kısa ve uzun vadeli hareketli ortalamaların (MA) oluşturduğu MACD pozitif ve artıyor. Bu, kısa vadeli hareketli ortalama uzun vadeli olandan daha hızlı olduğu ve yükseliş trendlerinin temelini oluşturduğu anlamına geliyor. Bunun bir önceki gerçekleştiği (yeşil daire) Ekim 2021 tarihinde ve 25 Kasım’daki tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru yukarı hareketten önceydi.

CRV ATH

Benzer şekilde, RSI göstergesi de artış göstererek 50 seviyesinin üzerinde yer alıyor. RSI bir momentum göstergesidir ve 50’nin üzerindeki değerler yükseliş olarak kabul edilir.

En yakın direnç alanı, 1,61 harici Fib geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 8,60 dolarda diyebiliriz.

CRV Wave count

Dalga sayısı, altcoinin yükseliş dürtüsünün üçüncü dalgasında olduğunu ortaya koyuyor. Alt dalga sayısı siyah olarak verilir, bu da altcoinin beşinci ve son dalgada olduğunu gösteriyor. Ekim 2020’den Nisan 2021’e (vurgulanan) kadar olan hareketin tamamı muhtemelen birinci dalganın bir parçasıydı.

Grafikte görüldüğü üzere en olası hedef 8,10 dolarda yer alırken birinci dalganın 1,61 uzunluğu (beyaz) ve alt dalgaların 1-3 (siyah) bölgesinde yer alıyor. Fiyat için daha sonra da bir düzeltme beklenebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin