Baby Doge, rakibi Shiba Inu'nun ardından Metaverse'e girmeye hazırlanıyor!
Baby Doge, rakibi Shiba Inu'nun ardından Metaverse'e girmeye hazırlanıyor!

Baby Doge, rakibi Shiba Inu’nun ardından Metaverse’e girmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Baby Doge, ezeli rakibi Shiba Inu (SHIB) tokeninin izinden Metaverse’e giriş yapıyor. Çarşamba günü, Baby Doge hayranlarına köpek tabanlı meme parası Metaverse’e girerse ne hissettiklerini sordu. Tweet ayrıca bir fragman gibi görünen 19 saniyelik bir videoya da yer verdi. Animasyonlu video, Metaverse’de hareket eden Baby DogeCoin yer alıyor.

Tweet, Metaverse’e ezeli rakip SHIB girişini yakından takip ediyor. SHIB, ilk Sanal Gayrimenkullerini (Shiba Lands) satın almaya başlayacaklarını paylaştı. DogeCoin büyük ihtimalle bu yarışta geride kalmak istemiyor ve erken bir giriş yapmak istiyor.

Baby Doge’un Metaverse’e girmesinin faydaları

Hareketin, kripto para başına 0,000000004017 dolardan el değiştiren BabyDoge‘un fiyatı üzerinde de olumlu bir etkisi oldu. Bununla birlikte, kripto para için geçen gün işlem hacmi, önceki işlem gününe kıyasla %46,68 düşüşle 12.238.356,57 dolar geriledi.

BabyDoge’un popülaritesi, Yeni Yıl 2022’nin başlangıcından bu yana yükselen bir çılgınlık içinde ve Twitter’ın her yerinde sürekli olarak trend olarak görüldü. BabyDoge’un resmi Twitter adresi, Twitter trendini takip ederek 1 milyon takipçiye ulaşmaya çok yakın.

BabyDoge popülaritesi artıyor

BabyDoge’un popülaritesi arttı ve sahiplerin sayısı açısından SHIB tokenini geride bıraktı. Veriler, BabyDoge’un mevcut sahip sayısının 1.392,797 (1,3 milyon) olduğunu ortaya koyuyor. Rakip Shiba Inu sahiplerinin sayısı 1.166.064 ile karşılaştırıldığında belirgin şekilde daha iyi görünüyor. Baby DogeCoin ayrıca Kanada’nın en büyük kripto borsası Biconomy Global’e dönüştürüldü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin