App Store güncellemesinde dikkat çeken NFT detayı…

App Store güncellemesinde dikkat çeken NFT detayı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sabah saatlerinde kripto piyasasına Apple’ın almış olduğu bir karar damga vurdu. NFT’ler hakkında alınan karar App Store güncellemesinde yer aldı. İşte hem Apple hem kripto kullanıcıların yakından ilgilendiren gelişme…

Apple, App Store’da NFT’lerin kullanımına ilişkin yönergelerini güncelledi. Varlıklar görüntülenebilir ve kullanılabilir. Ancak içerik arkasında kilitlenemez ve tüm satın almaların uygulama içinde gerçekleşmesi gerekir.

Apple, uygulama mağazasında yeni güncellenen yönergeler NFT’ler konusundaki tutumunu netleştirdi. Teknoloji devi, NFT’lerin uygulama mağazasında bulunabileceğini, ancak ek özelliklerin veya içeriğin kilidini açmak için kullanılamayacağını söyledi. 

App Store güncellemesi Apple’ın tavrını ortaya koydu

Şirket, NFT’lerin görüntülenmesine ve genel olarak kullanılmasına izin veriyor. Fakat işin arka boyutunda farklı argümanları kısıtlıyor gibi. NFT’leri daha fazla özellik elde etmek için kullanma yeteneği, teknolojinin önemli bir parçası olduğu mesajı bizzat verildi. Apple’ın yaptığı açıklamada,

“Uygulamalar, para basma, listeleme ve aktarma gibi, karşılıksız tokenler (NFT’ler) ile ilgili hizmetleri satmak ve ayrıca satmak için uygulama içi satın almada kullanabilir. Uygulamalar, NFT sahipliğinin uygulama içindeki özelliklerin veya işlevlerin kilidini açmaması koşuluyla, kullanıcıların kendi NFT’lerini görüntülemelerine izin verebilir.”

Apple’ın güncellemesi, NFT ve Web 3 sektörünü sekteye uğratabilir mi?

App Store için yapılan güncelleme özellikle de NFT yatırımı yapan ve geliştiren kullanıcılar için oldukça önemli. Böyle bir kararın çıkmasının ardından sektörün nasıl etkileneceği ise merak ediliyor.

Apple’ın NFT’ler ve içerik kilitlemeyle ilgili kuralları, NFT pazarının genişlemesi ve potansiyel olarak web3’ün büyümesi üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. NFT’lerin temel özelliklerinden birini engellenebilir. Önümüzdeki günlerde sürecin daha iyi netleşeceğini söylemek doğru olur.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin