Üç şaka tabanlı kripto da al sinyalleri veriyor! Teknik analiz
Üç şaka tabanlı kripto da al sinyalleri veriyor! Teknik analiz

Üç “memecoin” al sinyali verdi! İşte kazançlı yatırım taktikleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şaka tabanlı üç kripto para da al sinyalleri veriyor. Bu altcoin’lere yatırım düşünenler için pencere hala açık gibi görünüyor.

Shiba Inu

”Shiba

Şaka tabanlı kripto Shiba Inu son zamanlarda harika bir ralli yaşadı ve 0,000022 dolardan 0,000034 dolara %70’in üzerinde bir yükseliş gösterdi. Son geri çekilme muhtemelen eski yükselişini sürdürmeden önce küçük bir geri çekilme olabilir. Ticaret kurulumu, 0,000036 dolarda bir satın alma durağı, 0,000039 dolarda bir zararı durdurma ve 0,000060 dolarda bir kâr hedefi olabilir.

Olası ticaret senaryosu, girişten itibaren %66,67’lik bir zımni kâr hedefiyle risk kurulumu için 4:1’lik bir ödülü temsil ediyor. İki ila üç kutunun arkadan durdurulması, giriş tetiklendikten sonra elde edilen kârın korunmasına yardımcı olabilir.

Ancak, tersine çevirme sütununun doğrudan öngörülen kâr hedefine hareket etme olasılığı, nadiren gerçekleşiyor. Bunun yerine, ticareti artan kârla birlikte üç veya dört küçük işleme bölmek ihtiyatlı olabilir.

Dogecoin

”Dogecoin

Dogecoin kısa süre önce bir Gartley boğa formasyonunu tamamladı, bu formasyon oldukça uzun zaman önce tespit edildi ve hala işler durumda. Görüntü, satın alma durdurmanın zaten tetiklendiğini gösteriyor; ancak Dogecoin şu anda bu girişin altında işlem görüyor, bu nedenle kaçırdıysanız, hala geçerli olabilir.

Long ticaret fikri, 0,17 dolarlık bir satın alma durdurma emri, 0,13 dolarlık bir zararı durdurma ve 0,28 dolarlık bir kâr hedefi olabilir. Kâr hedefi, bir varlığın Gartley modelinin PRZ’sine (Potansiyel Ters Dönme Bölgesi) ulaştıktan sonra hareket edeceği fikrine dayanıyor. Bununla birlikte, fiyat muhtemelen önceki üst trend çizgisinde (siyah çapraz çizgi) ve 0,25 dolarlık psikolojik fiyat seviyesinde geçici olarak durdurulabilir.

Ticaret kurulumu, girişten itibaren %75’lik bir zımni kâr ile risk için 4:1 bir ödüldür.

Floki Inu

Dogecoin’in grafiğine benzer şekilde Floki grafiği de tersine çevirme sütununun zaten gerçekleştiğini gösteriyor. Ancak Floki Inu şu anda bu seviyenin altında işlem görüyor, dolayısıyla giriş hala açık ve geçerli. Ticaret düzeni, 0,000050 dolarlık bir satın alma durdurma emri, 0,000020 dolarlık bir zararı durdurma ve 0,000140 dolarlık bir kâr hedefi olabilir. Bu işlem, girişten itibaren %180’lik bir zımni kar hedefi ile risk için 3:1’lik bir ödülü temsil ediyor.

Giriş, Nokta ve Şekil analizinde bir Spike Pattern’e dayanıyor. Şiddetli ve hızlı geri dönüşler, özellikle bu modelde yeni bir tüm zamanların en yüksek/en düşük seviyesi meydana gelirse, bu model de çalışmaya başlar. FLOKI, tam olarak bu tür bir duruma sahip. Nokta ve Şekilde herhangi bir zaman faktörü söz konusu olmasa da, fiyatın öngörülen kâr hedefine ulaşması birkaç hafta ile birkaç ay arasında sürebilir.

exchangerates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin