Ahbap Derneği ve BtcTurk’ün yardımlarında son durum

Ahbap Derneği ve BtcTurk’ün yardımlarında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Deprem felaketinin üzerinden tam tamına 7 gün geçti. Geçen hafta Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece ilk deprem yaşanmıştı. Gece 04.17 sularında Kahramanmaraş merkezli deprem 10 ilde hissedildi. Sonrasında ikinci büyük sarsıntı öğlen saatlerinde yaşanmıştı.

150. saati geride bırakan ekipler ise halen çalışmalarını sürdürüyor. Arama kurtarma ekipleri yeni umutlar için deprem bölgesinde titizlikle çalışıyor. Bir yandan 10 ilde bulunan depremzedeler diğer şehirlere sevk ediliyor. Bu konuda devlet elindeki tüm imkanları kullanarak vatandaşların mağdur olmamasını sağlıyor.

Yardım çalışmaları da aynı şekilde sürüyor. Kripto yardımlarının öncüsü olan Ahbap Derneği, büyük bir bağış değerine ulaşma yaklaşıyor. 5 milyon dolara yaklaşan dernek bu rakamla kapatma ihtimali çoğaltıyor. Şu anda herkese açık şekilde izlenebilen bağış 4 milyon 300 bin dolara yaklaştı.

Diğer yandan BtcTurk yardımlarında süreç devam ediyor. Kullanıcılar, 12 milyon TL’yi bulan yardımına borsanın katkısı da aynı oranda yapılıyor. Ayrıca kripto para borsası bağışın 100 milyon TL’ye ulaşması için her şekilde desteğini sürdüreceğini açıkladı. Şimdi toplamda bağış 24 milyon TL’yi geçti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin