Bitcoin neden hızlı büyüyor? – ünlü CEO açıkladı
Bitcoin neden hızlı büyüyor? – ünlü CEO açıkladı

ABD senatöründen kripto dünyasını coşturacak Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Senatörü Cynthia Lummis nasıl ateşli bir Bitcoin savunucusu olduğunu açıkladı. The Pomp Podcast’in son bölümünde, Wyoming’den ABD Senatörü Cynthia Lummis, Bitcoin’i “büyük bir değer deposu” olarak tanımladı ve her kişinin yatırım portföyünün bir parçası olması gerektiğini iddia etti.

“Sonlu bir kaynak olduğu için, onu çok iyi bir değer deposu olarak görüyorum.”

Bu arada, doların her yıl daha az değerli olacak şekilde “tasarlandığından” bahsediyor.

ABD milletvekillerini eğitmek

Lummis ayrıca üyelerini ve çalışanlarını Bitcoin ve kripto para birimi endüstrisindeki diğer fırsatlar hakkında eğitmek için ABD Senatosunda bir Finansal İnovasyon Grubu kurmayı planlıyor.

Ayrıca, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin esas olarak suçlular tarafından kullanıldığına dair yanlış kripto karşıtı anlatıyla savaşmak istiyor.

“Chainalysis’e göre bildiğimiz şey, kripto para ile ilgili suçların nakit para içeren suç faaliyetlerinden daha küçük olduğu ve kripto düzenlemelerinin yeniliğe yer bırakması gerektiği.”

Milletvekili, Çin’in kripto alanındaki ilerlemesi açısından ABD’nin çok ilerisinde olduğunu vurgulayarak ABD Merkez Bankası’na kendi dijital para birimini geliştirmede yardımcı olma sözü verdi.

Lummis nasıl Bitcoin savunucusu oldu?

Lummis, Bitcoin’e inanan biri olma yolculuğunu anlatırken, Bitcoin hakkında “çok bilgili” olan damadından da yardım aldı. Aslında, Lummis’i 2013’te ilk kez Bitcoin almaya ikna etti.

Son olarak, Wyoming, kripto düzenlemeleri söz konusu olduğunda ülkedeki en yenilikçi eyalet.

Bitcoin’i erken benimseyen biri olmasına rağmen, Lummis bunun çoğuna sahip değil. Mali açıklamasına göre, kişisel varlıkları 100.000 doları geçmiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin