Binance popüler Altcoin’i listeledi – fiyat fırladı
Binance popüler Altcoin’i listeledi – fiyat fırladı

Binance’in zincir işlem hacimleri Ethereum’u solladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Akıllı Zincir (BSC), iş hacmi açısından Ethereum’u geçti. Piyasa katılımcıları, yüksek gaz ücretleri ödemenin dayanılmaz acılarına katlandıklarından umutsuzca alternatifler arıyorlar.

Daha fazla kaynak

Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu olayın düşük işlem ücretlerinin kullanıcıları etkilediğinin kanıtı olduğunu belirtti. Zhao, platformun topluluğu için düşük işlem ücretlerini korumak üzere daha fazla kaynak ayırmaya devam edeceğini vurguladı.

Platform, Ethereum’dan piyasa payının önemli bir yüzdesini çekmiş durumda. Binance Akıllı Zincir henüz altı aylıktır, ancak günlük işlem hacminde çok büyük bir artış yaşadı.

BscScan’den alınan verilere göre, 9 Şubat 2021 itibarıyla günlük işlem sayısı 1,6 milyon işlemin üzerine çıktı. Benzer şekilde, BSC’de oluşturulan yeni adres sayısı da istikrarlı büyümeyi sürdürdü. Şimdiye kadar bu rakam 15 Ekim 2020’de 68.395 yeni adrese ulaştı.

Ethereum gaz ücreti yükselmeye devam ediyor

Ethereum için gaz ücretleri, ağ etkinliği fırlaması olarak yeni zirveleri görmeye devam etti. Bu artış en çok Uniswap gibi merkezi olmayan borsa (DEX) platformlarında göze çarpıyor.

Sonuç olarak, Ethereum madencileri, özellikle 10 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 1.836 $’a ulaşarak ETH ile yüksek gelir elde ettiler.

BeInCrypto geçtiğimiz günlerde toplam madenci gelirinin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını bildirdi. Ethereum madencileri 5 Şubat 2021’de tek bir saatte 3,47 milyon dolarlık rakamla rekor kırdı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin