Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi
Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi

Coinbase Apple’ın ABD mobil mağazasında ilk 10 ücretsiz uygulama sıralamasına girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’deki Apple App Store’daki ücretsiz uygulamaların canlı sıralaması, Coinbase’in Cuma itibariyle Robinhood, Webull ve Reddit’ten sonra TikTok, Cash App ve Zoom’un önünde 4. sırada olduğunu gösteriyor.

En iyi uygulamalar

Yeni sıralama, Coinbase’in bu ayın başlarında ABD App Store’da en iyi 30 ücretsiz uygulamaya yükselmesinden haftalar sonra geliyor.

Coinbase, ABD dışında İngiltere ve Singapur App Store’da 15. ve 131. sırada yer alıyor.

Bu arada Binance’in mobil uygulaması da ilk 20 ücretsiz uygulama sıralamasına girdi. Şimdi sırasıyla Birleşik Krallık ve ABD’deki Apple App Store’larda 3. ve 18. Sırada yer alıyor.

Öte yandan, Coinbase’in ABD’deki Google Play mağazasındaki sıralamasının 19. sıradan şu anda 57. sıraya düştüğü görülüyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin