Binance popüler Altcoin’i listeliyor
Binance popüler Altcoin’i listeliyor

Binance airdrop ile gelen 100 TWT’nizi almayı unutmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, airdrop yoluyla dağıttığı Trust Wallet Token’lerin (TWT) dağıtımını tamamladıklarını duyurdu.

Açıklama şöyle:

Binance, Trust Wallet promosyonu kapsamında, hak kazanan Binance kullanıcılarına Trust Wallet token (TWT) dağıtımını tamamladı.
14/12/2020 saat 03.00 (TSİ) – 21/12/2020 saat 03.00 (TSİ) arasında HERHANGİ BİR alım satım işlemi yapmış bütün Binance kullanıcılarının spot hesaplarına 100 TWT dağıtılmıştır.
Kullanıcıların, ödüllerini başarıyla alabilmeleri için TWT tokenlerini 05/01/2021 günü saat 03.00’e (TSİ) kadar Binance Smart Chain (BSC) ağı aracılığıyla bir Trust Wallet adresine çekmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde ödüllerin çekimi yapılmadığı takdirde, TWT ödülleri geri alınacak ve kullanıcıların spot hesaplarından kaldırılacaktır.
Önemli notlar:
  • Diğer tüm coin/tokenler için uygulanan sıkı listeleme inceleme süreci TWT’nin Binance’te alınıp satılması ve listelenmesi için de uygulanacaktır. Bu airdrop’un desteklenmesi, TWT’nin listeleneceğini garanti etmez.
  • TWT token bakiyenizi görüntülemek için Fonlar sayfanızda “Küçük bakiyeleri gizle” seçeneğinin işaretli olmadığından lütfen emin olun.

Trust Wallet Nasıl Açılır?

Play Store’dan Trust Wallet uygulamasını indirin. Trust Wallet uygulamasını açın ve ilk ekranda çıkan 12 farklı açılış kelimesini bir yere not alın. Bu not, Trust Wallet uygulamasına girişiniz için gereklidir. Sonraki ekranda kelimelerin sizdeki sıralamalarını seçin ve devam edin. Bu işlem sonrasında Trust Walletinize erişmiş olacaksınız.

Binance’de bulunan TWT token cüzdana nasıl çekilir?

Açmış olduğunuz Trust Wallet uygulamasında cüzdan kısmında bulunan Smart Chain’e tıklayın. Açılan cüzdan penceresindeki ”AL” seçeneğine tıklayın ve cüzdan adresiniz otomatik kopyalanmış olacak. Binance cüzdanınıza girin ve TWT token’i seçip withdraw ya da çekme seçeneğini tıklayın. Açılan penceredeki çekim adresi kısmına tıklayıp yapıştır seçeneğini seçin. Tutar kısmında ”MAX” işaretleyin ve çekim işlemini sms ve mail doğrulamalarınızı yaparak gerçekleştirin.

Tebrikler, bir kaç dakika içinde Binance’de bulunan TWT tokenleriniz Trust Cüzdanınıza aktarılmış olacak.

 

Duyuruya ilişkin tüm detayları görüntülemek için buradaki resmi blog gönderisini okuyabilirsiniz.

Eğer hâlâ Binance üyesi değilseniz buraya tıklayarak komisyon indirimli özel hesabınızı oluşturabilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin