Boğaların mücadelesi sonuç verdi ve Ethereum artık bu seviyede
Boğaların mücadelesi sonuç verdi ve Ethereum artık bu seviyede

695 dolara ulaşan Ethereum son 2,5 yılın rekorunu kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değeri açısından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, CoinMarketCap’ten alınan verilere göre bugün 695 dolarla son iki yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Ethereum, bugün saat 16.00’da 633 dolardaydı ve birkaç saat sonra mevcut fiyatına sıçradı. Artış, son 24 saatte %11’lik bir artışa işaret ediyor. Gelinen nokta Ethereum’un Mayıs 2018’den bu yana en yüksek fiyatı.

Ethereum’un piyasa değeri şu anda 79,8 milyar dolar.

Bitcoin de bugün rekor kırmaya devam etti

Ethereum’un sıçrayışı Bitcoin’in ardından geliyor. Bitcoin bugün 28.500 dolarla zirve seviyelere ulaştı. Bitcoin’in 2017’deki fiyatından yaklaşık 9.000 dolar ve sadece iki gün önce gözlemlenen fiyatlardan yaklaşık 4.000 dolar daha yüksek.

Fiyat bugün daha sonra 27.000 dolar seviyesinin ortalarına düşmesine rağmen, Bitcoin’in piyasa değeri 500 milyar doları aştı.

Ethereum zirvede değil

Ancak Bitcoin’den farklı olarak, Ethereum bu boğa koşusunda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmadı. Zirvesi olan 1.432,88 dolar, 2018’de gerçekleşmişti.

Geçtiğimiz yaz 15 milyar dolarlık bir endüstriye, merkezsiz finansa ev sahipliği yaparken Ethereum’a ilgi de tırmandı. DeFi, gözetim dışı borç verme protokollerini, borsaları ve sentetik varlıkları ifade ediyor. Bazı protokoller o zamandan beri çökmüş olmasına rağmen, yüzde birkaç bin getiri sunanlar da oldu.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin