Kripto market değeri düşüşte, tasfiyeler ise 200 milyon doları geçti! Piyasanın genel görünümü…

Kripto dünyası bu haftayı nasıl geçirdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasalarında bu hafta yoğun geçti. Geçtiğimiz haftadan gelen düşüşün hızı kesildi. Hatta kayıpları kısmen geri alan bir Bitcoin oldu. 44.500 doları kadar test eden bir Bitcoin bu hafta gördük. Kripto dünyası ise Bitcoin’in toparlanışına eşlik etti. 

Bitcoin fiyatı geçen hafta bu sefer 41.000 dolar civarındaydı. Çok kısa bir süre sonra 42 bin dolara yükseldi. Ancak Pazartesi günü 40 bin dolara düştü. Ancak o zamandan beri kripto para birimi yükseliş trendinde kaldı. Hatta Perşembe günü 44 bin dolara yükseldi. 

Bu yükseliş ise fazla sürmedi. Boğalar ivmeyi sürdüremedi. BTC bugün erken saatlerde 42 bin dolara geriledi. O zamandan beri, kayıpların bir kısmını geri aldı ve şu anda haftalık hafif bir artışla 43 bin dolar civarında işlem görüyor.

Kripto dünyası, Amerika enflasyonu sonrası hareketlendi

Amerika’dan gelecek olan veriler kripto dünyası için oldukça önemliydi. Çarşamba günü açıklanan zirve enflasyon sonrasına kripto varlık daha iyi bir çıkış yakaladı. Ayrıca bu hafta Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamaları gündeme geldi. 

Altcoinlerin çoğu ise bir hafta öncesine benzer fiyatlarla işlem gördü. BNB %1,6, DOT %2,4 arttı. Bununla birlikte, Ethereum, bu yazının yazıldığı sırada %3.4 düştü ve AVAX’ın %5’lik düşüşü ve SOL’un %2’lik düşüşüyle birlikte, hafta boyunca piyasadaki düşüşün büyük kısmını oluşturdu. 

Meme coinlerde ise Shiba Inu ve Dogecoin yeniden toparlandı. Dogecoin, Tesla’nın bazı ürünleri için kripto para birimini kabul etmeye başladığı haberi etkiledi. Haberin üzerine etkileyici bir şekilde %20 arttı. Şaka olarak yaratılan meme coin için büyük bir kilometre taşı oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin