Kripto sektörü NFT pazarına akmaya devam ediyor: İşte bu haftaki NFT satışları
Kripto sektörü NFT pazarına akmaya devam ediyor: İşte bu haftaki NFT satışları

2021 yılında NFT ticaret hacmi ne kadar oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021, NFT’lerin yılı oldu. Başlangıçta pek çok kişi değiştirilemez token piyasasının bir çeşit balon olabileceği iddiasıyla temkinli yaklaşımlarda bulunurken dijital sahiplik kavramının aslında ne kadar önemli olduğu anlaşıldığında işler değişti. Pek çok ünlü isim kendi NFT koleksiyonunu piyasaya çıkardı.

Türkiye’de de komedyen Cem Yılmaz, NFT satışlarıyla dikkat çekerken Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Elon Musk’a bir NFT hediyesi vermişti. Bugün ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir NFT hediyesi verildi.

2021 yılında NFT’lerin ticaret hacmi ne kadar oldu?

The Block Research’e göre, takas edilemeyen tokenlerin (NFT’ler) ticaret hacmi 2021 yılında 13 milyar doları aştı.

28 Aralık tarihli verilere dayanan bu rakam, 2020 NFT işlem hacimlerine kıyasla %42.988 gibi büyük bir artışı temsil ediyor. Geçen yıl, NFT’lerin işlem hacmi 33 milyon doların biraz üzerindeydi.

OpenSea, lider NFT piyasası olarak faaliyet göstermeye devam ediyor. The Block Research’e göre, 2021 senesi için toplam işlem hacimlerinin yaklaşık %88’ini oluşturan OpenSea’de işlem hacmi 12,5 milyar doları devirmiş durumda.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin