Hangi Metaverse coinler yükselecek? Yüksek potansiyelli Metaverse tokenler listesi
Hangi Metaverse coinler yükselecek? Yüksek potansiyelli Metaverse tokenler listesi

2022’de yükselmesi beklenen Metaverse coinler – Yüksek potansiyelli, en iyi Metaverse tokenler listesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse piyasasında onlarca kripto para var. Hangisinin gerçekten iyi olduğunu anlaması oldukça zor. Bu makalede “En iyi Metaverse kripto paraları hangileri?” sorusunu yanıtlamaya çalışıyoruz. 2022’de yükselmesi beklenen Metaverse coinler listemize hoş geldiniz. Hangi Metaverse tokenler yükselecek? yanıtını bu yazıda gelin birlikte arayalım. Yüksek potansiyelli Metaverse coinler için oluşturduğumuz listede sizin de hoşunuza gidebilecek seçimler olabilir.

2022’de patlaması beklenen yüksek potansiyelli Metaverse coinler hangileri?

  • Metaworldpad
  • Metahero
  • EverDome

Bu yılın yüksek potansiyelli Metaverse coinleri arasında Metaworldpad, Metahero ve EverDome yer alıyor.

Bu listenin CryptoDaily analistleri tarafından oluşturulduğunu ve yatırım kararının kendinize ait olduğunu lütfen unutmayın.

Yükselmesi beklenen Metaverse tokenler

1- MetaworldPad (MWP) nedir?

MetaworldPad, Metaverse işlerinin ve projelerinin geliştirilmesinde ve büyümesinde çok önemli bir rol oynamayı amaçlayan bir projedir.

Launchpad’ler, kriptonun küresel kitlesel olarak benimsenmesini sağlama konusunda gerçek bir yeteneğe sahiptir.

MetaworldPad amacı nedir?

Metaverse endüstrisinde birçok tokenin lansmanını gördük. Çoğu emekleme adımlarından sonra hayatta kalmak ve yardım almadan kendi başlarına büyümek zorunda. Ne yazık ki çoğu proje, kullanım durumlarının kısıtlı olması başta olmak üzere birçok nedenden dolayı iz bırakmadan kaybolacak. MetaworldPad, Metaverse endüstrisindeki mevcut boşlukları doldurmayı ve bu projelere tavsiye ve destek sağlamayı amaçlıyor.

MetaworldPad (MWP) nereden alınır?

Metaworldpad (MWP) tokenleri Pancakeswap’tan satın alınabilir.

MetaworldPad (MWP) iyi mi? Yatırım yapılır mı?

Güçlü bir proje olarak gösterilen MetaworldPad ekosisteminde 3 ana platform yer alır.

Metaverse Launchpad

Metaworldpad, altyapıyı oluşturacak projelere katılmanıza ve MetaworldPad tokenin temel anahtar olarak hareket edeceği Metaverse’in ilk öncüleri olmanıza olanak tanır.

NFT ve Tokenizasyon Ekosistemi

MetaworldPad ekosistemi, geliştiricilerin video oyunlarında ve uygulamalarında NFT’leri ve tokenleri kolayca oluşturmaları ve entegre etmeleri için araçlar ve API tabanlı altyapı sağlıyor. Geliştiriciler, yepyeni bir oyun içi öğeler dünyası sunabilir ve yükseltilebilir NFT’ler sunabiliyor.

Oyna-Kazan ve Staking

Mağazadan bir Metabox satın almanız yeterlidir. Satın aldığınızda, sınırlı Metaverse koleksiyonundan rastgele bir NFT’nin kilidini açmış oluyorsunuz. Her biri kendi nadirliği ve stake çarpanına sahip olarak elinize ulaşıyor. NFT’leriniz ne kadar nadir olursa, ödüller o kadar iyi oluyor.

2- Metahero (HERO) nedir?

Metahero, Metaverse alanında tıp, moda, mühendislik ve eğitim gibi çeşitli endüstrilerde kullanılmak üzere ultra yüksek çözünürlüklü kişiselleştirilmiş avatarlar ve dijital öğeler oluşturabilen bir meta tarama teknolojisidir.

Metahero amacı nedir?

Diğerlerinin yanı sıra, bu teknoloji daha önce CD Projekt tarafından CyberPunk 2077 oyunu için karakterler oluşturmak için kullanılmıştı. Ekip, piyasadaki en gelişmiş 3D tarama teknolojilerinden birini geliştirdiğinde Metahero projesinin popülaritesi artmaya başladı. Metahero teknolojisi, geliştiricilerin yüksek kaliteli 3D avatarlar ve diğer dijital nesneler oluşturmak için kullandığı metaverse endüstrisinde yaygın olarak kullanılıyor.

Metahero (HERO) iyi mi? Yatırım yapılır mı?

Metahero tarama teknolojisinin artan uygulaması, HERO’yu hızlı büyüyen kripto paralardan biri haline getiriyor. VR, Moda ve sosyal medya, Metahero teknolojisinin kullanıldığı bazı alanlardır. Metahero, özellikle Metaverse endüstrisinin hızlı büyümesiyle birlikte izlenmesi gereken kripto para birimlerinden biridir.

Metahero 3D Odaları

Metahero teknolojisi, bir sunucu birimi ve her biri 4 kamera ile donatılmış 16 mobil sütundan oluşan mobil 3D Odaları kullanır. Toplamda 64 aparat tam senkronizasyonda resim çekiyor.

HERO token alınır mı?

Pump ve dump şemalarını sınırlamak için çeşitli kilitleme mekanizmalarının da dahil olacağı projede ilk token sayısı 10 milyar olarak belirlendi. Ek olarak, HERO deflasyonist bir tokendır, yani toplam token arzı zamanla azalacak ve değeri doğal olarak artacak.

Metahero, mevcut 660 milyon dolarlık piyasa değeri ile yüzde 6’nın üzerinde düşüşle 0,06 dolardan işlem görüyor.

3- EverDome (DOME) nedir?

Everdome, yakın zamanda başlatılan yeni bir Metaverse projesidir.

Proje, markaları ve insanları bir araya getirecek en hiper gerçekçi evreni yaratmayı amaçlıyor.

HQ Dome

Everdome HQ Dome, Mars’ta yer alacak. Sanatçılar, müzisyenler, şirketler, markalar ve insanlar gelip kendi alanlarını satın alabilecek, arazi edinebilecek veya reklam ve/veya gerçek Metaverse işlemleri için mağaza önleri alabilecek.

Binalar, parklar, birbirine karışacak sokaklar… Everdome’da her şey aşırı gerçekçi olacak. HQ Dome, yerleşimin kalbi olan Everdome yaşamının karışımında olmak isteyen insanlar için merkezi konum görevi görecek.

Topluluk Dome’ları

Burada şirketinizi veya topluluğunuzu tam egemenlik ve Everdome’dan ihtiyacınız olan tüm yardım ile yerleştirebileceksiniz.

EverDome faydaları nelerdir?

  • Emlak Satış/Kiralama
  • Reklam
  • Pazar yeri

Kripto paralar çökerken bundan nasıl faydalanılır? Yanıtı burada.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin