Kripto paralarda çöküş dönemlerinden nasıl faydalanılır?
Kripto paralarda çöküş dönemlerinden nasıl faydalanılır?

Kripto paralarda çöküş dönemlerinden nasıl faydalanılır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bugün yine düşüşteydi. Peki kripto paralarda çöküş döneminden en iyi şekilde nasıl faydalanılır? Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, kripto para fiyatlarındaki düşüşün uzun vadede Blockchain teknolojisi için sağlıklı olabileceğini söylüyor.

Spekülatif yatırımcılar uzaklaşıyor

Yeni bir Bloomberg raporuna göre, 28 yaşındaki kripto milyarderi, kripto kışının spekülatif yatırımcıları piyasadan uzak tutmaya hizmet edebileceğini söylüyor.

Buterin şöyle diyor:

“Fiyatların bu kadar büyük miktarlarda arttığı uzun dönemler olduğunda, bu açıkça birçok insanı mutlu ediyor. Ama aynı zamanda çok kısa vadeli spekülatif ilgiyi de davet etme eğiliminde oluyor.”

Doğru projeleri keşfetmek için en iyi dönem

Buterin’e göre fiyatlar sakinleştiğinde zayıf ellerin piyasadan çekildiği bir sürece giriliyor.

“Çöküş dönemleri, gerçekten iyi olan projeleri görmeniz için en iyi dönemlerdir. Hangi projelerin aslında uzun vadeli sürdürülebilir olduğunu bu dönemlerde görebilirsiniz.”

Ethereum yaratıcısı, enerjisini önde gelen akıllı sözleşme platformunu yükseltmeye odakladığını, böylece bir sonraki Blockchain teknolojisi benimseme dalgasının başarılı olduğunu söylüyor.

Ethereum zor günler geçiriyor

Ethereum, önemli dijital varlıkların çoğu gibi, 2022’nin ilk iki ayında zorlu bir dönem geçirdi. Piyasa değerine göre ikinci sıradaki kripto para, yıla 3.730 dolardan başladı, ardından Ocak ayına kadar 2.207 dolara kadar düştü.

ETH, 10 Şubat’ta 3.250 doların üzerine çıkarak aylık en yüksek seviyesine yükseldi ancak o zamandan beri dalgalı bir aşağı yönlü fiyat hareketi gördü ve şu anda 2.579 dolardan işlem görüyor ve yıl için %30,86 düşüşe işaret ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin