Metaverse ve Gayrimenkul

Metaverse ve Gayrimenkul zirvesi geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar, NFT’ler ve Oyun endüstrisine ek olarak AR (Arttırılmış Gerçeklik) ve VR (Sanal Gerçeklik) destekli Metaverse (Öte Evren) kavramının hayatımıza girmesiyle birlikte en çok yatırım yapılan alan sanal arsalar. Kripto para getirisini kaçıran yatırımcıların sanal arsa fırsatını kaçırmama hevesleriyle kamuoyunu meşgul eden bu yeni trend, konunun uzmanları tarafından inceleniyor ve bu konuda kamuoyunda farkındalık yaratılıyor. 

Sanal arsaların nasıl bir değer yarattığı, kira gelirinin ne zaman oluşacağı, değere etki eden faktörlerin ne olduğu, hangi sanal arsaların değerleneceği, hangi Metaverse ortamlarından satın alma yapılabileceği gibi konular merak ediliyor.  

Metaverse bütün dünya için yeni bir kavram olmasına rağmen GİSP kamuoyunu bilinçlendirmek maksadıyla ‘Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi’ni organize ediyor. Zirve’nin ana sponsorluğunu Esas Gayrimenkul üstlenirken, genel sponsorlar arasında Mars Investment, Rens Token ve Denge Değerleme bulunuyor. Metaverse Derneği ve DNA (Digital Network Alkaş) tarafından desteklenen zirvenin medya sponsoru NTV.

Türkiye‘nin Gayrimenkul Alanındaki İlk ve Tek Metaverse Konulu Zirvesi 

23 Şubat 2022 Çarşamba günü İstanbul’da, Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ev sahipliğinde düzenlenecek Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi gayrimenkul geliştiriciler, inşaat şirketleri, değerleme şirketleri, mimarlık ve planlama ofisleri, teknoloji şirketleri katılımıyla gerçekleştiriliyor. 

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, sanal arsalar, Metaverse’te mimari yaklaşımlar, Metaverse’te gayrimenkul geliştirme gibi konularda kamuoyunu bilgilendirici konuşmalara ve tartışmalara sahne olacaktır.

Program akışı ektedir.

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) Hakkında:

Gayrimenkul için Strateji Platformu’nun (GİSP) temel amacı gayrimenkul alanındaki tartışma ortamına katkı yapmak ve sektörü geliştirmeye yönelik somut sonuçlar üretilmesini sağlamaktır. GİSP, gayrimenkul alanındaki ilk ve tek think-tank (düşünce kuruluşu) yapısıdır. 

METAVERSE VE GAYRİMENKUL ZİRVESİ

23 Şubat 2022, Çarşamba

Four Points By Sheraton Kağıthane

9:00 Kayıt ve Karşılama

9:20 Açılış Konuşması Hakan Gümüş (GİSP Başkanı)

9:30 ‘Metaverse Ütopya mı Distopya mı?’ Ozan Sönmez (YELLOWX)

10:00 Metaverse Paneli Alphan Manas (Metaverse Union), Emrah Kaya (Youtholding), Burak Soylu (HAR Group, Roofstacks)

11:00 NFT Pazarı ve Metaverse Alemşah Öztürk (4129 Grey)

11:30  Metaverse’te  Kent Gelişimi Bünyamin Emeç (XBOTEX) 

12:00 Hayaller Metaverse Ali Erhan Tamer (Colony)

12:30 Metaverse’u Doğru İnşa Etmek Ergi Şener (Sabancı Üniversitesi) 

13:00 Öğle Yemeği

14:00 Metaverse ve Gayrimenkul Paneli Erden Timur (NEF), Hakan Gümüş (Bosphorus Invest), Görkem Öğüt (ENDEKSA), Nevzat Yavan (ESAS Gayrimenkul) 

14:45 Metaverse’ten Arsa Nasıl Alınır? Aybars Dorman (BiLira)

15:15 Metaverse’te Mimari Proje Nasıl Geliştirilir? Panel: Filiz Dağ (Dijital Rönesans), Alper Derinboğaz (Salon Alper Derinboğaz), Ecem Dilan Köse (Bilkent Üni), Zeynep Demirhan (TOBB ETÜ) 

16:00 Metaverse’te Gayrimenkul Değerlemesi Baki Budakoğlu (Denge Değerleme)

16:20 Metaverse’te Networking Erdal Uzunoğlu (Networking Danışmanı)

16:40 Metaverse’un Hukuki Boyutu Selma Karaduman (Karaduman Hukuk) 

17:00 Metaverse Toplu Deneyimi Sanal gözlüklerle Metaverse Ortamına giriş

18:00 Kapanış

Aşağıdaki link üzerinden katılım kaydı oluşturulacaktır.

ZİRVE KAYIT LİNKİ: 

https://mailchi.mp/100416670927/metaversegayrimenkulzirvesi

Gökhan ÇİVRİLLİ

[email protected], 0543 880 97 57

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin