IOTA, Metaverse için yeni merkezi olmayan akıllı sözleşme ağını duyurdu!
IOTA, Metaverse için yeni merkezi olmayan akıllı sözleşme ağını duyurdu!

IOTA, Metaverse için yeni merkezi olmayan akıllı sözleşme ağını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA’nın yeni Assembly platformu, geliştiricilere kendi akıllı sözleşme zincirlerini özelleştirme ve başlatma esnekliği sunacak. Assembly; geliştiricilere, yaratıcılara, ilk katılımcılara ve Assembly ekosisteminin DAO’larına toplam ASMB token arzının yüzde 70’ini sunmaya hazırlanıyor.

En büyük kripto para platformlarından biri olan IOTA, yakın zamanda yeni bir merkezi olmayan katman-1 akıllı sözleşme ağı olan Assembly’yi tanıtımını yaptı. Yapılan duyuruya göre, ana ağı 2022’de IOTA topluluğu tarafından yönetilen izinsiz bir ağ olarak başlayacak. Assembly akıllı sözleşme ağı ayrıca yerel kripto parası olan ASMB tokenine de sahip olacak.

ASMB toklenlerinin açık dağıtımı, IOTA jeton sahiplerine giden ilk airdrop tanıtımıyla çok yakında başlayacak. Eşi görülmemiş bir kararla, Assembly ekosisteminin geliştiricileri, yaratıcıları, erken katılımcıları ve DAO’ları, toplam ASMB token arzının yüzde 70’ini oluşturacak.

Assembly Metaverse akımına girmeyi hedefliyor!

Assembly, dApp geliştiricileri için sınırsız fırsatlar ve benzersiz yeni özelliklerin yanında en büyük kripto sistemlerinden biri olmayı amaçlıyor. Assembly, açık ve topluluk tarafından yönetilen ağ kurarak, Web 3.0 ve Metaverse ana akımına girmeyi hedefliyor. Bu gelişmeden bahseden, IOTA Vakfı Kurucu Ortağı ve Başkanı Dominik Schiener şunları söyledi:

“Assembly ayrıca merkezi olmayan pazar yeri sunacak. Burada akıllı sözleşme zincirleri, özellikleri ve ücret tarifeleri üzerinden ekonomik olarak birbirleriyle rekabet edecek. Assembly ayrıca doğrulayıcıları teşvik etmek için benzersiz bir ödül yapısı kullanacak. Bu, ASMB tokenlerinin yaratıcı token dağıtımı ile birlikte sabit paralarda sabit ücretli ödemeleri içerecek.”

Bu yenilikçi özelliklerle Assembly, tüm paydaşlara güçlü araç setleri sağlar ve böylece mevcut kripto benimseme engellerini ortadan kaldıracak.

Assembly’nin birleşik özellikleri, DeFi ve NFT’ler de dahil olmak üzere çeşitli biçimlerde akıllı sözleşme geliştirmeyi güçlendirecek ve açık ve birlikte çalışabilir merkezi olmayan sistem yaratmayı amaçlıyor.

Bununla birlikte, Assembly bir Ethereum katili olarak tanımlanmamalı. Aksine, kendisi Ethereum ile birlikte var olabilecek platform olarak görülüyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin