16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi
16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi

16 Ocak EOS, BAT ve Dogecoin fiyat analizi: Altcoin sezonunda ilgi çekerler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  EOS’un piyasası, kripto fiyatını biraz güneye 2,6 dolara itme olasılığıyla birlikte, bir miktar düşüşe dikkat çekti.

Basic Attention Token, önemli ticaret hacmi ile desteklenen bir aralıktan çıkarken, Dogecoin bir konsolidasyon aşamasındaydı ve güçlü bir ivme olmadan grafiklerde yanlamasına işlem görüyordu.

EOS fiyat analizi

EOS, BAT, Dogecoin Price Analysis: 16 January

RSI, nötr 50 değerinin hemen altında dalgalandı, üzerine çıkamadı ve muhtemelen bir düşüş trendinin göstergesi. Fiyat, daha da önemlisi, son zamanlarda desteklemek için 2.73 $ seviyesini çevirdi ve 3 $’lık bir sonraki direnç seviyesine doğru bir artış girişiminde bulundu.

Bu seansta (camgöbeği) piyasadaki boğaların fiyatları 2,93 $’a kadar yükselttiğini gördü, ancak ayılar devreye girdi ve 2,6 $’lık desteği test etmek için fiyatı düşürdü. Bu, yükseliş gücünün eksikliğini vurguladı.

Piyasadaki varlıklar bir kez daha yükselişe hazırlanıyor. EOS’un bir kez daha 2,6 dolara yavaşça düşmesi beklenebilir. Destek olarak kalmazsa, fiyat önümüzdeki günlerde 2,44 dolara düşebilir.

Öte yandan Arca CIO’su Jeff Dorman, EOS’un devasa BTC varlıkları nedeniyle değerinin düşük tutulabileceğini tweetledi.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

EOS, BAT, Dogecoin Price Analysis: 16 January

0,27 ile 0,2 dolar arasındaki aralık, BAT’ın Kasım ayının sonundan bu yana işlem gördüğü aralıktır. 6 saatlik grafiklerde BAT’ın bu aralığın üzerinde bir çıkışa doğru yöneldiği görüldü.

MACD yükseliş eğilimi oluşturdu ve yükseliş momentumunu vurgulamak için sıfırın üzerine çıktı. Ancak 0,292 dolarlık işaret, boğalar tarafında bir engel olmaya devam etti ve BAT’ın fiyatındaki artışı durdurması beklenebilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

EOS, BAT, Dogecoin Price Analysis: 16 January

0,0045 $’dan 0,01 $’a patlayıcı hareketinin ardından, DOGE son birkaç haftayı bir konsolidasyon aşamasında geçirdi.

DOGE için bu aşamanın yüksek ve alçak salınımını ve Gann’ın sekiz kuralı kullanılarak, bazı potansiyel destek ve direnç seviyeleri (sarı) grafiklerde gösterilebilir.

Awesome Osilatör, DOGE için her iki yönde de kesin bir ivme eksikliği gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin