Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

Litecoin ve SushiSwap fiyat analizi: LTC ve SUSHI yükselecek mi? Teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin, 180 dolarlık direnci test etmek üzere yukarı yönlü harekete başlamak için güç toplarken 150 dolar civarında konsolide oluyor gibi görünüyor. SushiSwap de yükseldi ve 6,4 dolardan 8,9 dolara önemli bir dirençle karşılaşmadı.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

LTC için 122 ila 180 dolar aralığının orta noktası 151 dolar ve fiyat, son birkaç işlem seansında bu seviyenin civarında durdu.

Awesome Osilatör, yükseliş tarafına doğru ivmede bir değişiklik kaydetti. Ayrıca OBV, sürekli olarak daha yüksek diplerin belirlendiğini kaydetti. Bu, Kasım ayının sonlarına kadar uzanan ve LTC’nin rallisinin ardındaki güçlü talepten bahseden bir trend.

150 dolarlık bölgeyi geri kazanmak, boğaların LTC’yi 180 dolara yönlendirmesi için ilk adım olacak.

SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi

SUSHI, geçtiğimiz haftalarda muazzam kazançlar elde etti. Kasım ayındaki 0,47 dolarlık dip seviyesi, şimdi çok geride kaldı ve SUSHI için bir sonraki önemli direnç seviyesi 8,9 dolar.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde ve SUSHI’nin yukarı hareket etmeden önce geri çekilme yaşayacağını öne sürdü. MACD ve Sinyal hatları da güçlü bir yükseliş ivmesi göstermek için biraz uzakta.

Tam olarak bir düşüşün ne zaman meydana gelebileceği belli değil. 5,9 – 6 dolarlık bölge test edilebilir veya SUSHI küçük bir düşüşten önce daha fazla kazanç sağlayabilir.

Kesin olan şey, SUSHI’nin arkasındaki güçlü yükseliş ivmesi ve yukarı yönlü direnç eksikliği.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin