1 milyar dolar değerinde Ethereum taşındı! Neler oluyor?
1 milyar dolar değerinde Ethereum taşındı! Neler oluyor?

Flaş: 1 milyar dolar değerinde Ethereum taşındı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç gün içinde, ETH balinaları birden fazla transferde yaklaşık 1 milyar dolar değerinde Ethereum taşıdı.

Dünyanın en baskın ikinci dijital varlığı, fiyat ivmesini korumak için mücadele ederken, Ethereum’un balina sahipleri ağ içindeki hareketleri artırıyor. 4 Mart 2022’de önde gelen bir Ethereum balina adresi 99.999 tokeni bilinmeyen bir cüzdana taşıdı.

TSİ 23.11’de gerçekleştirilen transfer, 260 milyon dolar tutarındaydı. Ayrı bir işlemde, bilinmeyen bir cüzdandan dijital değişim FTX’e yaklaşık 10.000 ETH taşındı. Bu işlemlerin her ikisi de ETH fiyatının geçen hafta büyük kayıplar yaşamasının ardından ortaya çıktı.

Büyük Ethereum cüzdanlarındaki birikim eğilimi, son fiyat düşüşü sırasında bile devam etti. Santiment’ten elde edilen veriler, ETH milyarder adreslerinin toplam varlıklarının son 6 ayda %2,2’den fazla arttığını vurguluyor.

“Ethereum’un milyarder adresleri (1 milyon ila 10 milyon ETH tutan) tarihsel olarak iyi bir alfa fiyatı gösterdi. Şu anda, bu adresler tüm ETH’nin %21,6’sını elinde tutuyor. Fiyat düzeltmesine rağmen son 6 ayda arzın %2,2’sini topladılar.”

Piyasa düzeltmesi

ETH hafta sonu daha da düştü ve değerinin yaklaşık %10’unu kaybetti. Kısa bir süre için, piyasa değeri 24 Şubat’tan bu yana ilk kez 300 milyar doların altına geriledi.

Kripto pazarındaki en son fiyat değişiklikleri hakkında yorum yapan eToro Piyasa Analisti Simon Peters şunları söyledi:

“Şimdi tekrar aşağı doğru işlem görüyor ve yaklaşık 2.500 dolar seviysinde. Hisse senedi piyasalarındaki gibi fiyat değişiklikleri, belirsizliğin hüküm sürmeye devam etmesi ve yatırımcıların riskten kurtulması nedeniyle Rusya’daki jeopolitik entrikalar tarafından yönlendirildi. Bununla birlikte, gördüğümüz dalgalanmalar daha geniş anlamda dünyadaki yatırımcılar arasındaki belirsizlikten kaynaklanıyor. Talepteki bölgesel değişikliklere rağmen, kripto varlıkları nihayetinde küreseldir ve bunu fiyat değişikliklerine yansıtır.”

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin