Shiba Inu, yeni bir ödeme sistemiyle 4,5 milyon kullanıcıya erişebilir

Shiba Inu, yeni bir ödeme sistemiyle 4,5 milyon kullanıcıya erişebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcıların Shiba, merakı bitmiyor. Özellikle de balinalar adeta hücum ediyor. Birçok Ethereum balinası ciddi miktarlarda elinde SHIB tutuyor. Shiba Inu, bu başarısını yaptığı anlaşmalarla da süslüyor.

Meme coinin rağbet görmesiyle beraber beklentiler artıyor. Önümüzdeki senelerde daha iyi bir performans beklentisi şimdiden oluşmuş durumda. Genel olarak, en iyi 100 Ethereum balinası, Shiba’yı portföylerinin %17,42’sinde yer alıyor. Bu da fiyat eşdeğeri olarak 1.558.453.796 doları geçiyor.

Diğer yandan meme coin yeni bir ekosistemin içinde dahil oluyor. Yeni bir ödeme sistemi sayesinde kripto para birimi 4 milyondan fazla kullanıcıya erişebilecek. Wirex, ekosistemini 4,5 milyon kullanıcının Shiba Inu’ya (SHIB) diğer beş tokenin yanı sıra, yani Terra (LUNA), Cosmos (ATOM), Bitcoin Cash (BCH), Orchid Protocol (OXT) ve Enjin Coin (ENJ) ile erişmesini sağlamak için genişletti. 

Shiba Inu’ya erişim daha kolay olacak

Shiba Inu’ya erişim daha kolay olacak

Dünya çapında bir dijital ödeme platformu olan Wirex, 2014 yılında CEO’lar ve kurucu ortaklar Pavel Matveev ve Dmitry Lazarichev tarafından oluşturuldu. Firma, 2015 yılında kullanıcıların kripto ve geleneksel para birimlerini gerçek hayatta harcamalarına izin veren dünyanın ilk kripto etkin ödeme kartını oluşturduğunu iddia ediyor.

Hareketle birlikte Wirex kullanıcıları, uygulama üzerinden cüzdan ve ödeme platformlarında Shiba Inu tokenları alabilir, gönderebilir, saklayabilir ve değiştirebilir hale gelecek. 

Ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay kısa süre önce Avustralyalı enerji şirketi 1st Energy’nin artık BitPay aracılığıyla Shiba Inu da dahil olmak üzere kripto para birimlerini kabul ettiğini duyurmuştu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin