2022'nin en iyi 1 dolar altı kriptoları!
2022'nin en iyi 1 dolar altı kriptoları!

1 dolardan ucuz, 2022’nin en iyi kripto paraları: Milyarder yapabilirler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para fiyatları, piyasadaki risk hissiyatının iyileşmesiyle hafta sonu boyunca yumuşak bir toparlanma kaydetti. 1 doların altında fiyatlanan 2022’nin en iyi kripto paraları listemize hoş geldiniz.

Bitcoin 42.000 doların üzerine çıkarken Ethereum 3.100 dolara yükseldi. Kripto para birimleri yüksek oranda korelasyona sahip olduğundan, fiyatlar yükseldiğinde ucuz fiyatlı kripto paralara yatırım yapmak iyi bir fikir olabilir.

İşte 1 doların altındaki en iyi kriptolar:

1- Shiba Inu

Shiba Inu, değeri 15 milyar doların üzerinde olan ve dünyanın en büyük 15. kripto para birimi pozisyonundaki önde gelen bir şaka tabanlı para birimidir. Shiba Inu, dünyanın en büyük şaka parası olan Dogecoin’e uygun bir alternatif olarak yaratıldı.

Shiba Inu’nun 1 doların altında en iyi kripto para olmasının üç ana nedeni var. İlk olarak, nispeten popüler bir kripto para birimidir. Reddit ve Twitter gibi platformlarda en çok aranılan listesinde tepelerde yer alıyor.

İkincisi, geliştiriciler Shiba Swap kullanarak DeFi endüstrisindeki kullanım durumunu genişletmek için çalışıyorlar. Son olarak, Robinhood gibi önemli platformlarda listelenirse daha fazla etkinlik kazanabilir.

2- Tron

Tron, dünyanın en eski kripto para birimlerinden biridir. Justin Sun tarafından başlatıldı ve 0,06 dolardan işlem görüyor.

Tron, geliştiricilerin tüm sektörlerde merkezsiz uygulamalar (DAPP’ler) oluşturabileceği bir Blockchain işletim sistemidir. Bugün, toplam kilitli değeri (TVL) 4,6 milyar doları aşan bir dizi DeFi projesi oluşturmak için kullanılıyor.

Tron fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse %50 düştü, bu da muhtemelen indirimli işlem gördüğü anlamına geliyor. Daha önce olduğu gibi, TRX fiyatının geri dönme olasılığı var.

3- Hedera Hashgraph

Hedera Hashgraph, işletmelerin merkezsiz uygulamalar oluşturmasına yardımcı olan lider bir Blockchain projesidir. Kullanım alanları DeFi ve Fungible Tokens (NFT) gibi tüm sektörlerdedir.

HBAR 0,26 dolardan işlem görüyor ve onu 1 doların altında bir kripto yapıyor. Fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden %55 düşerken, geri dönme olasılığı var.

HBAR fiyat rallisinin ana katalizörü, büyüyen ortaklıklar olacak. Örneğin, geçen hafta Hedera Vakfı, Ubisoft ile bir anlaşma yaptığını duyurdu. Ayrıca ServiceNow, Google ve Wipro ile anlaşmalar imzaladı.

4- Stellar Lumens

Stellar, eski bir Ripple Labs kurucusu tarafından oluşturulmuş bir ağdır. Son birkaç ayda, XLM fiyatı %70’ten fazla düşerek fiyatını 0,2345 dolara getirdi.

Düşüş kısmen Stellar Vakfı’nın MoneyGram’ı satın almama kararından kaynaklandı. Yine de yatırımcılar düşüş dönemlerinde satın alım yapmayı sürdiürmesiyle fiyatının önümüzdeki aylarda geri gelme olasılığı var.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin