Ukraynalı Bakan'dan kripto para çağrısı:
Ukraynalı Bakan'dan kripto para çağrısı: "Lütfen Rusları durdurun!"

Ukraynalı Bakan’dan kripto para çağrısı: “Lütfen Rusları durdurun!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ukrayna’nın başbakan yardımcısı Mykhailo Fedorov, tüm Rus kripto adreslerine kısıtlama getirilmesi çağrısında bulundu.

Tether ve Bitfinex’e açık çağrı

Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm Bakanı Mykhailo Fedorov, Tether ve Bitfinex’i Rus adreslerine ve bu adreslerden işlemleri durdurmaya çağırdı.

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, kripto platformlarını bir kez daha Rus kullanıcılarına yapılan işlemleri engellemeye çağırdı.

Bugünkü tweet’inde Fedorov, USDT stabilcoinini ihraç eden Hong Kong merkezli Tether Limited ve CTO’su Paolo Ardoino’nun Twitter hesaplarına özel olarak hitap etti. Ardoino aynı zamanda kripto para borsası Bitfinex’in CTO’su konumunda. Fedorov şöyle yazdı:

“Bugün, tüm demokratik dünya, kanlı işgalcileri ekonomik olarak cezalandırmak için Rusya’ya karşı birleşti, her iki şirkete de “Ruslarla herhangi bir işlemi durdurmaları için” yalvardı! Barış için!”

Fedorov, Twitter’daki tüm Rus kripto kullanıcılarına karşı kısıtlayıcı önlemler alınması için defalarca çağrıda bulundu. Ukrayna için yaygın uluslararası desteğe rağmen, bu çağrılar genellikle kripto topluluğundan olumsuz duygularla karşılandı ve büyük ölçüde reddedildi.

Örneğin Kraken ve Binance, hükümet tarafından verilen yaptırımların bir benzerini yapmadı, müdahaleyi reddetti.

Bitfinex ve Tether’in nasıl tepki vereceğini göreceğiz. Geçen yılın Şubat ayında New York Eyaleti Başsavcısı Letitia James tarafından yürütülen bir soruşturmada yakınlıkları görülmüş olsa da iki şirket arasındaki ilişki hala tam olarak net değil.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin