Dikkat: U dönüşüne hazırlanan altcoin'de ters köşe riski geldi! Pişman olmayın
Dikkat: U dönüşüne hazırlanan altcoin'de ters köşe riski geldi! Pişman olmayın

Dikkat: U dönüşüne hazırlanan altcoin’de ters köşe riski geldi! Pişman olmayın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos (XTZ) fiyatı, son beş günde görülen yukarı yönlü momentumunun ardından bugün iyice yükseldi. Fakat Tezos, bükülme noktasının yakınındaki 3,97 dolarda çifte darbeyle karşı karşıya gibi duruyor. Yatırımcılar, bu engeli başarılı bir şekilde atlatabilirlerse Tezos’un bir U dönüşü yapmasını bekleyebilirler.

Tezos günlük grafikte U dönüşü bekliyor

Tezos fiyatı, 8 Ekim’de 7,8 $’da ATH yaptıktan sonra düşüş trendine girmişti. Sonrasında Tezos, Şubat ayının başından bu yana %12 arttı. Fiyat, 2,71 dolar civarındaki talep bölgesinden sıçradı.

Bahsedilen seviyedeki azalan trend çizgisi, pek çok kez reddedildi ve güçlü bir direnç görevi görüyor. Bu nedenle, bir U dönüşü yapmak için düşüş eğilimi gösteren çizgiyi geçmek çok önemli.

Ayrıca bu dönüş boğaların bir sonraki yükselişi başlatmak için güç topladıkları 50 DMA’nın kırılmasıyla da aynı zamana denk gelecek.

Düşüş ve yükseliş durumunda bu seviyelere dikkat

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), tokendeki mevcut yukarı yönlü momentumu destekleyen 52’de işlem görüyor. İlk yukarı yönlü hedef 4,00 dolar psikolojik seviyesinde bulunuyor.

Ardından yatırımcılar yatay direnç seviyesine doğru, 6 doları hedefleyebilir.

Ters tarafta 3 dolar hedefi çok güçlü görünüyor. Piyasa gerilemeye başlarsa XTZ de direnemeyip bu seviyeye dik bir düşüş gösterebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin