Tron fiyat tahmini: 1.111.111.111 dolarlık fon, tokenin değerini artırabilir mi?
Tron fiyat tahmini: 1.111.111.111 dolarlık fon, tokenin değerini artırabilir mi?

Tron fiyat tahmini: 1.111.111.111 dolarlık fon, tokenin değerini artırabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron, Tronix veya TRX olarak bilinen kendi kripto para birimine sahip blok zinciri tabanlı merkezi olmayan bir platformdur.

Tron, akıllı sözleşme özellikli bir blok zinciridir ve geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamaları (dApps) oluşturmasının yanı sıra dağıtmasına da olanak tanır. 26 Ekim’de Justin Sun, TRON fonu ile ilgili bir tweet attı ve 1.111.111.111 dolarlık bir fon açıkladı. Bu fon, geliştiricilere daha verimli ve uygun fiyatlı geliştirme araçları sağlamak için kullanılacak ve hatta protokollerin daha fazla getiri sağlamasına izin vermesi bekleniyor.

Bu fon ayrıca kullanıcıların işlemlere mümkün olan en düşük maliyetle erişmesini sağlayacak. TRON yakın zamanda cüzdanlar, sabit paralar, zincirler arası varlıklar, likidite madenciliği, ve hatta oyunlar dahil olmak üzere birçok alanda erişimini genişletti.

Bunlardan dikkat çekenler, yüksek bir popülerlik düzeyine yükselen JustLend ve JustSwap’tır. Mart ayında TRC-721 standardının piyasaya sürülmesinin yanı sıra TRON, BTFS olarak bilinen depolama sistemini de geliştirdi ve ağları blok zincirinde NFT’lere dönüştürmek için verimli bir altyapı sağladı.

Ek olarak, TRON’un, BitTorrent Zinciri (BTTC) olarak bilinen çapraz zincir ölçekleme çözümünü başlatmak için BitTorrent ile olan ortaklığında olduğu gibi, Testnet’i etkinleştirilmiş olarak bazı ortaklıklar da oldu.

Tron fiyat tahmini

Tron’un güncel fiyatı 0,104792$ civarında işlem görüyor. Tokenin potansiyel büyümesine ve mevcut olanın ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, onu tüm zamanların en yüksek değeri ve Ekim ayındaki son performansıyla karşılaştıracağız.

Tüm zamanların en yüksek değerini, 5 Ocak 2018’de 0,231673$ değerine ulaşarak elde edildi. 1 Ekim’de Tron (TRX), en düşük noktası olan 0,08876$ seviyesi kadar geriledi. 21 Ekim’de ise, token değer olarak 0,1056$ ile ayın en yüksek noktasına yükseldi.

Bu, tokenin değerinde 0,01684$ veya %19 oranında arttığı anlamına gelir. Bunu akılda tutarak, tokenin Kasım ayı sonuna kadar 0,15 dolara ulaşma ihtimalini söyleyebiliriz.

 

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Küçükçekmece mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin