Shiba Inu kayıplarda! Düşüş devam edecek mi?
Shiba Inu kayıplarda! Düşüş devam edecek mi?

Shiba Inu kayıplarda! Düşüş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyat analizi kripto para biriminin düşüş piyasasında açıldığını ancak sağlam işaretler gösterdiğini ortaya koyuyor.

Boğalar piyasayı uzun süre ellerinde tutsalar da, momentumlarını koruyamadılar ve egemenliği ayılara kaptırdılar. Dünkü çöküşün ardından SHIB’nin fiyatı büyük ölçüde düştü ve fiyat 0,00002182 dolardan 0,00002073 dolara geriledi.

3 Şubat 2022’de fiyat düşmeye devam etti ve 0,00002037 dolarlık eşik civarında kaldı. Kısa süre sonra fiyat ivme kazandı ve değerinin bir kısmını korurken 0,00002061 dolara ulaştı. SHIB şu anda 0,000002061 dolardan işlem görüyor ve işlem hacmi 484.248.316 dolar. SHIB son 24 saatte %3,88 düştü ve şu anda 11.320.683.532 dolar piyasa değeri ile 15. sırada yer alıyor.

Shiba Inu 4 saatlik analiz

Shiba Inu 4 saatlik fiyat analizi, piyasanın volatilitenin azalmasıyla düşüş eğilimini takip ettiğini ve kripto para biriminin fiyatını volatil değişime karşı daha az savunmasız hale getirdiğini ortaya koydu. Ancak görünen o ki, piyasa yavaş yavaş darboğazı açmaya başlıyor. Sıkışma bir süredir sabit kaldı ve volatilite patlamasının zamanı gelmiş olabilir. Volatilitenin arttığına dair belirgin bir işaret yok, ancak yakında göstermeye başlayabilir. Bollinger bandının üst sınırı, SHIB için en güçlü direnç görevi gören 0,00002215 dolarda. Bollinger bandının alt sınırı ise SHIB için en güçlü destek görevi gören 0,00002033 dolarda.

SHIB/USD fiyatı Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor ve bu da piyasayı yükselişe geçiriyor. Sonuç olarak, fiyat düşüş bölgesine girdi ve bu ivme ile devam etmesi muhtemel. Son birkaç saat içinde, Shiba Inu piyasası tam bir yükseliş eğilimi yaşadı, ancak görünüşe göre ayılar durumu tersine çevirdi ve şimdi piyasanın tam kontrolünü hedefliyorlar.

Shiba Inu kayıplarda! Düşüş devam edecek mi?

Analizler sonucunda SHIB’nin güçlü bir düşüş eğilimi izlediği sonucuna varabiliriz. Ayılar fırtına gibi piyasayı ele geçirdikçe volatilite azalıyor ve çok güçlü geliyorlar. Muhtemelen uzun vadede piyasayı tutacaklar.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin