Sevilen altcoin için kritik seviyeler geldi! Fiyat analizi
Sevilen altcoin için kritik seviyeler geldi! Fiyat analizi

Sevilen altcoin için kritik seviyeler geldi! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Maker, son 24 saat içinde önemli bir kazanç elde etmeyi başardı. Altcoin piyasada devam eden durgunlukla birlikte düşüş eğilimindeydi.

MKR, yıl başından bugüne (YTD) bazında %22 düştü ve tüm zamanların en yüksek seviyesinin %70 altında.

MKR 24 saat içinde %9,5’lik bir kazancın ardından bu haberin yazıldığı sırada 1.864 dolardan işlem görüyor. Kazançlar, kripto para piyasası genelindeki toparlanma ile aynı zamanda geldi.

MKR düşüş eğilimini tersine çevirdi

Maker (MKR) bu haftanın çoğunda düşüş eğilimindeydi. 17 Şubat’ta önemli bir durgunluk başladı. Bu tarihte MKR, 2.100 dolar civarında işlem görüyordu, ancak o zamandan beri piyasada artan satışların ardından düşüş yaşadı.

Şu anda, MKR’nin düşüş trendi tükenmiş görünüyor ve piyasadaki sıçrama ile daha fazla düşüşten kurtuluyor. Alıcı baskısı hala yüksek ve tüccarlar artan volatilite nedeniyle kâr elde etmek için acele ediyor. Alıcı baskısı devam ederse ve piyasa bir yükseliş bayrağı görüntülerse, MKR 2000 dolarlık bir sonraki dirence doğru yönelebilir.

2.000 doları aşmak, MKR’yi haftalık en yüksek seviyeye çıkaracak ve bu da bazı satıcıların tokeni elden çıkarmaya başlamasını tetikleyebilir. Ancak bu seviyeden alım emirleri verilmişse, MKR 2.200 dolara doğru bir kırılma yapabilir. Piyasa desteği başarısız olursa ve satış baskısı artarsa, bu seviyelerde reddedilebilir.

Piyasa hala düşüşte

Pazar ve Pazartesi günü büyük satışlara tanık olduktan sonra Salı öğleden sonra toparlanmaya başlayan piyasada genel duygu hala düşüşte ve MKR de aşağı gitmeye başlayabilir. Bu durumda, kripto para geçen yılın başlarında kaydedilen seviyelere geri dönerek 1600 dolar seviyelerini test edebilir.

1.600 doları test etmek MKR için önemli bir savunma hattı olacak ve tokenin düşmemesi için alıcıların fiyatları bu seviyelerin üzerinde tutması gerekiyor. Daha da düşerse, MKR yokuş aşağı 1.400 dolara gidebilir. Şu anda, dış faktörler düşüş piyasasına zemin hazırlıyor. Bu nedenle, MKR kısa vadede daha düşük dipler kaydetmeye devam edebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin