SEC Başkanı Gary Gensler, DeFi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu
SEC Başkanı Gary Gensler, DeFi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu

SEC Başkanı Gary Gensler, DeFi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, bu hafta Menkul Kıymetler Uygulama Forumu’nda yaptığı açıklamalarında, özellikle kripto ve merkezi olmayan finansa (DeFi) bir şans verdiğini ifade etti. Perşembe günü, Gary Gensler, DeFi söz konusu olduğu zaman insanların ne yaptıklarının önemli olduğu için etiketlere odaklandıklarını söyledi. Ayrıca Gensler dedi ki,

Merkezi olmayan finans (DeFi), para birimi veya eşler arası kredi gibi terimler duyuyoruz. Hata yapmayın: Etiket veya iddia edilen misyon ne olursa olsun, menkul kıymetler yasalarına uygun olup olmadığını belirlemek için ürün veya düzenlemenin ekonomik gerçeklerine bakacağız.

Gensler daha sonra “ördek gibi yürüyen ve ördek gibi yüzen ve ördek gibi vaklayan bir kuşa ördek derim” sözünden alıntı yaptı. Gensler’e göre, her şey yatırımcıları korumakla ilgili. Başkan ayrıca, bir projenin avukatına veya danışmanına çizgiyi aşan bir şey olup olmadığını sorması gerekiyorsa, geri adım atma zamanının gelebileceğini söyledi.

Blockchain Derneği eş başkanı Marc Boiron, özellikle düzenleyiciler söylemediğinde, mahkemelerin bize söylemesini isteyerek çizgilerin nerede olduğunu bulmaları gerektiğini ve çizgiden geri adım atmamaları gerektiğini söyledi.

Gensler ayrıca, dolandırıcıların, kuruş hisse senedi dolandırıcılarının ve Ponzi şeması mimarlarının kapsandığı “yüksek etkili davalar” bölümünde kripto hakkında yorum yaptı.

Halkı mümkün olduğunca bu dolandırıcılıklardan korumalıyız. Bulduğumuz her yerde suistimalin peşine düşmeye devam edeceğiz.

SEC Başkanı Gensler, SPAC’ler, özel fonlar ve kayıt tutma ihlallerinin yanı sıra siber ve kriptoya da dikkat çekti. Gensler’e göre, ajans, piyasanın geri kalanına suistimallere izin verilmeyeceğine dair bir mesaj gönderen bu davalara karşı “uygulama” önlemleri almalı. Diğer birçok aktörü çizgiden geri çekerek, “Darbede çalışan bir polis, hem yüksek etkili davaları hem de günlük dolandırıcıları dengelemek zorundadır” diye ekledi.

bitcoinexchangeguide


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Esenler mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin