ROSE fiyat analizi, rose güncel analiz, rose fiyatı tahmini - Kripto Para Haber

ROSE fiyat analizi: ROSE Fiyatı boğa trendi kırılması yapar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberROSE fiyatı şu anda 0,063 $ seviyesinde işlem görüyor ve son 24 saatteki işlem hacminde %31,26’lık bir artış görülüyor. Son 24 saatte %5,70’lik bir artış gösteren ROSE fiyatı, yatırımcıların duygusal olarak boğa piyasasına dönüş yaptığını gösteriyor.

Yakın zamanda ROSE fiyatı, 0,6000 $ civarında konsolidasyon paternini kırdıktan sonra boğa trendine girdi ve toplam değerinin %32’sini kazandı. Ancak, önceki yüksek seviyeden direnç aldıktan sonra satıcılar piyasayı kontrol altına aldılar. Şu anda fiyat, başka bir boğa trendi yaratmaya çalışıyor. Ancak, piyasa hızlı bir şekilde değişebildiğinden, ROSE fiyatının gelecekteki performansını tahmin etmek zor olabilir. Bu nedenle, yatırım yapmadan önce piyasa trendlerini izlemek ve ROSE projesi hakkında en son güncellemeleri takip etmek önemlidir. Yatırım yapmadan önce riskleri ve faydaları dikkatlice değerlendirmek ve kendi araştırmanızı yapmak da önemlidir.

ROSE fiyatının hedefine ulaşabilmesi için şiddetli bir alıcı desteği gerekebilir. Fiyat ayrıca büyük MA ve EMA seviyelerinden de destek almaktadır. Bu nedenle, alıcılar çoğu fiyat hareketine göre hafif bir avantaja sahip olabilirler. Osilatörler RSI ve Stokastik, destek seviyelerine yakın işlem görüyor. İstatistik 30 RSI puanının altında olduğunda, RSI çizgisi orta çizgiye yakın işlem görüyor. ROSE fiyatı şu anda günlük zaman diliminde 0,063 $ seviyesinde işlem görüyor.

altcoinin fiyatı, 200 günlük EMA’dan boğa trendine dönüş yapıyor.

ROSE Grafiği, Rose fiyat analizi, rose alınır mı

Şu anda, ROSE fiyatı boğa sinyalleri veriyor. ROSE için bir sonraki hedef seviye, mevcut seviyelerin %25 üzerinde bulunuyor. Bu yol, ROSE için en az direnci gösteren yol gibi görünüyor ve bu da alıcıları ilgilendirebilir. Çünkü tüm büyük MA’lar ve EMA’lar fiyatın altında işlem görerek fiyatı destekliyor.

Osilatörler şu anda birbirini tamamlıyor. RSI talep bölgesine yakın işlem görerek boğa işareti veriyor. Şu anda, RSI çizgisi orta çizgiye yakın işlem görüyor. RSI’nin mevcut değeri 49.13 puan ve 52.15 puanlık 14 SMA’dan direnç alıyor.

Stokastik RSI, mavi ve kırmızı çizgilerin ayı kesişmesi verdiği aşırı alım bölgesine yakın işlem görerek boğaların lehine. %K hattı 8.30 puanla %D hattına 6.84 puanlık bir boğa kesişmesi veriyor. Stokastik RSI, boğa trendine dönüş yapmaya güçlü işaretler veriyor ve bunun sonuçları yakın haftalarda gözlemlenebilir.

Rose Fiyatı Teknik seviyeler

Destek – $0.05000 ve $0.06000

Direnç – $0.07000 ve $0.08000

thecoinrepublic.com

ROSE (Oasis Network) fiyat analizi | Kripto Para Haber


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin