featured

Kripto Para Piyasası, Ethereum ve Bitcoin Öncülüğünde Yeşile Döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haziran ayının son günlerinde, tamamen kırmızı olan kripto paralar değer grafikleri yeşile döndü.

CoinMarketCap verilerine göre , ilk 50 koin’den yalnızca ikisi hariç Salı günüyle birlikte yükselişe geçti. Ethereum, 275 $ ‘ın üzerine çıktığında% 8 civarında bir kazanç sağladı. Bitcoin,% 2’nin üzerine çıkarak 2,475 doları aştı. Ripple, Litecoin ve Ethereum Classic yükselişi takip etti. Dash, 7. sırada 170 doların üzerine çıktı ve  yaklaşık% 13 artmış oldu.

Bü günkü yükselişle birlikte, birkaç gündür piyasalardaki dram sona ermiş oldu. Haziranın ortalarına geri dönersek, tüm kripto piyasası sermayesi 117 milyar dolara ulaştı. Salı günü en düşük seviyesine ulaştığında, dolaşımdaki tüm kripto para birimlerinin toplam pazar payı 88 milyar dolara düşmüştü – iki hafta içinde 29 milyar dolarlık bir düşüş yaşandı. Özellikle Pazartesi,  en iyi 100 kripto para’nın 92’sinin kırmızı renkte olduğunu görüldü.


Salı günü Ethereum, %20 düşüşle son 4 ayın en düşük seviyesi olan 227,14$’a geriledi. Bu gerileme, Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’in asılsız olduğu anlaşılan, ”bir trafik kazasında öldüğü” haberlerine rastladı.

Sonuç olarak,

Pazar akşamı başlayan durgunluk, pazarın son aylarda önemli kazançlar elde etmesinin ardından ihtiyaç duyduğu duraklama ve bir nefes alma olarak düşünülebilir.

Bir başka görüşe göre, kripto paraların toplam piyasa değerleri’nin, nisan ayı ortasında 28 milyar dolardan, haziran ortasında baş döndürücü bir rakama, 117 milyar dolara yükselişine katkıda bulunan günlük yatırımcılar yaz mevsiminde yatırımlarını durduruyor olabilir.

 

Kaynak:cryptocoinsnews

Ekran görüntüsü: coinmarketcap

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin