Önüne geleni parçalamaya hazırlanan 3 altcoin! Bakmadan geçmeyin... Grafikleri
Önüne geleni parçalamaya hazırlanan 3 altcoin! Bakmadan geçmeyin... Grafikleri "al" sinyali veriyor!

Önüne geleni parçalamaya hazırlanan 3 altcoin! Bakmadan geçmeyin… Grafikleri “al” sinyali veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto korkusu ve açgözlülük endeksi tarafsız bölgeye geçerken, XRP 4 saatlik grafikte bir yükseliş bayrağı oluşturdu. Kripto para birimi 0,83 $ seviyesini geri aldı.

Avalanch ise, 20-50-200 SMA’sının üzerine çıkarken çift haneli 24 saatlik kazançlar gördü ve tekniklerinde aşırı alım görünümü var. WAVES de yükseliş görünümünü onayladı ve Bollinger Bantlarının üst bandını test etti.

XRP

Dört aylık Kontrol Noktasının (kırmızı) 0,82 dolar seviyesinin altına düşmesinden bu yana, XRP 22 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine dokunmayı reddetti.

Boğalar 10 aylık 0,56 dolarlık desteği savunmak için devreye girdi. Sonuç olarak, o zamandan beri %67.4 canlanma ile XRP, 0.9 $ işaretini (ilk direnç) test ederken EMA şeritlerini yükseliş tarafına çevirdi. Son birkaç gün içinde XRP, Kontrol Noktasının üzerinde 0,83 dolarlık hayati desteği geri aldığı için yükseliş bayrağı gösterdi. Şimdi, altcoin muhtemelen bir trende girmeden önce 0.83-0.9$ aralığında klasik bir boğa-ayı çatışmasıyla karşı karşıya kalacak.

Bu haberin yazıldığı sırada XRP 0,8343 dolardan işlem görüyor. Geçen hafta 55 RSI işaretini birçok kez test ettikten sonra, boğalar nihayet dirençleri desteğe çevirdi. Bu yörünge, satın alma gücündeki istikrarlı artışı doğruladı. Ek olarak, Squeeze Momentum Göstergesi yakın vadede düşük volatilite aşamasını teyit etti.

Avalanche (AVAX)

AVAX, 22 Ocak’ta 14 haftanın en düşük seviyesini gördüğünden beri, 10 Şubat’a kadar %78’lik şaşırtıcı bir kazanç kaydetti.

O zamandan beri, yukarı kanalda bir gerileme ve bozulma gördük. Ancak 77 dolarlık destekten hızla geri döndü. Sonuç olarak, AVAX 20-50-200 SMA’sının üzerine çıktı ve hayati 91 dolarlık desteği geri aldı. Bununla birlikte 96 dolardaki altı haftalık direnç halen güçlü. 20 SMA (kırmızı) 50 SMA’yı (gri) geçerse, ilk direncini devirme şansı artacak.

Bu haberin yazıldığı sırada AVAX %11.47 oranında 24 saatlik kazanç kaydettikten sonra 95.24 dolardan işlem görüyor. Aşırı alım bölgesinde gezinirken, yükseliş RSI son iki günde 37 puanlık bir artış gördü. Muhtemel bir geri çekilme, 64 noktasına yakın bir yerde test desteği bulabilir.

WAVES

WAVES, birden fazla direnç noktasını delip geçtiği için Ekim ortasından bu yana dik bir şekilde düştü. Altcoin, 17 Aralık’tan bugüne kadar değerinin yaklaşık %46,5’ini kaybetti.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde, boğalar 20 SMA’yı (kırmızı, Bollinger bantlarının ortalaması[BB]) dirençten desteğe çevirdi. WAVES, kısa vadeli teknikler alıcılar lehine hareket ederken BB’nin üst bandını test etmeye devam etti. Son bir günde değerine %17’den fazla değer kattı.

Şu anda, WAVES 10,i588 dolardan işlem görüyordu. RSI, sadece son iki günde aşırı satım bölgesinden 65’e sıçradı. Buradan herhangi bir geri çekilme, 55 noktasında test desteği bulabilir. Ayrıca CMF, boğaları destekleyen yüksek para hacimlerini ortaya çıkararak önceki analizi yeniden doğruladı.

Bu arada iki altcoin’den sert metaverse hamlesi geldi. Ayrıntılar bu haberimizde!

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin