Öncü kripto para borsası Paribu'da para çekme ve yatırma işlemleri yapılamıyor - işte ayrıntılar
Öncü kripto para borsası Paribu'da para çekme ve yatırma işlemleri yapılamıyor - işte ayrıntılar

Öncü kripto para borsası Paribu’da para çekme ve yatırma işlemleri yapılamıyor – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para dünyasında zaman zaman borsaların yaşadığı problemlerle ilgili olarak gündeme gelen bazı konular yer alıyor. Bunlardan en önde geleni ise sistem aksaklıkları.

Para çekme ve yatırma işlemleri

Şimdi bu sistem aksaklıklarından birini de Paribu yaşıyor. Yatırımcılar para çekme ve yatırma işlemlerini yapamadıklarını belirtiyorlar.

Bir yatırımcı kripto para borsası Paribu’ya gönderdiği paranın hesabına geçmediğini belirterek borsanın destek ekibinden yardım istedi. Borsadan verilen cevapta ise şu ifadeler yer aldı:

“Gelen Türk Lirası transferlerinin takibinde entegrasyon sistemi kaynaklı bir sorun yaşanmakta olup ekiplerimiz konu hakkında çalışmaktadır. Sorun mümkün olan en kısa sürede çözülerek transferin kontrolü yapılacaktır. Yaklaşık olarak bir süre bilgisi paylaşmak ne yazık ki mümkün değildir. Bu süre içerisinde iade/iptal işlemi yapılamamaktadır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Borsadan açıklama yapıldı

Borsadan da konu ile ilgili olarak Twitter’dan  bir açıklama yapıldı ve şu ifadelere yer verildi:

Paribu mobil uygulamasına erişimi aksatmaya yönelik düzenli aksiyonlar söz konusudur. Dün yaşanan, bugün 08.46’da tekrar eden aksiyonlara teknik ekibimiz müdahale etmektedir.

Aksaklık yaşayan kullanıcılarımız web sitemiz üzerinden işlemlerine devam edebilmektedir. Yaşanan erişim sorunu en kısa süre içinde giderilerek konuyla ilgili bilgi verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Paribu mobil uygulamasına ve web sitesine erişimi aksatmaya yönelik yoğun trafik tespit edilmiş, teknik ekibimiz duruma müdahale etmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Şimdi yatırımcılar gönderdikleri paraların ne zamana hesaplarına geçirileceğini merak ediyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 9 January 2021, 14:39

    Bitcoin satışı yaptım ne para ne de bitcoin cüzdanım da yok nereye gitti bu bit coin para beni sitrese koydu müşteri destek e yazdım kaç saat etti henüz bir gelişme yok

    Reply
Bizi Takip Edin