Bu altcoin'den kaçan kaçana! En kötü performans gösterenlerden biri.
Bu altcoin'den kaçan kaçana! En kötü performans gösterenlerden biri.

Önce rekor kırdı, sonra dip yaptı: Gözde altcoin için dipten toplama zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Near protokolünün yerel altcoin’i NEAR, bu ayın başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 17 dolara ulaştı ancak şu anda piyasadaki en kötü performans gösterenlerden biri.

Piyasa değerine göre en büyük 100 kripto para birimi arasında en büyük kaybeden olan NEAR, bu hafta sonu 100 milyar dolar daha kaybetti.

Altcoin’ler düşerken kripto para toplam piyasa değeri 1,6 trilyon doların altında

NEAR Protokolü, dApp’leri günümüzün web’indekilere benzer şekilde kullanılabilir hale getirmek için tasarlanmış merkezsiz bir uygulama (dApp) platformudur. Protokol, Nightshade adlı bir Proof-of-Stake (PoS) konsensüs mekanizması üzerinde çalışır. Bu PoS mekanizması, dinamik ölçeklenebilirlik sağlamayı ve ücretleri stabilize etmeyi amaçlar.

Piyasa değerine göre ilk 100’de

NEAR protokolünün yerel tokeni olan NEAR, piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında en kötü performansı gösteren konumunda. NEAR, son 24 saat içinde değerinin %20’sinden fazlasını kaybetti ve şu anda 9,76 dolardan işlem görüyor.

NEAR’ın mevcut kayıplarının arkasında, büyük satış yaşayan piyasa dışında önemli bir katalizör yok. Kripto para piyasası, hafta sonu çok büyük kaybetti ve toplam piyasa değeri şu anda 1,5 trilyon doların üzerinde.

Bitcoin, fiyatını 35 bin doların üzerinde koruyamadı ve şu anda kripto para başına 33 bin dolar civarında işlem görüyor. Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ether, son 24 saatte %10 düştü ve şu anda 2.264 dolardan işlem görüyor.

NEAR bu yılın başlarında toplandı

NEAR, son yedi gün içinde değerinin yaklaşık %50’sini kaybetti ve bu, ilk 100’deki diğer kripto para birimlerinden daha yüksek. Devam eden düşüş performansı, NEAR’ın bu yılın başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından geliyor.

4 Ocak’ta NEAR, NFT ile ilgili projelere yönelik yüksek talebin ardından 16 doları aştı. NEAR aynı gün içinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 17,60 dolara ulaştı. NEAR, Forbes tarafından 2021’de geliştiriciler için en hızlı büyüyen üçüncü kripto ekosistemi olarak listelendikten sonra 11 Ocak’ta benzer bir ralliye başladı.

Teknik görünüm

Bu altcoin'den kaçan kaçana! En kötü performans gösterenlerden biri.

NEAR şu anda 50 günlük hareketli ortalaması olan 13,28 doların altında işlem görüyor. MACD hattı, devam eden düşük performans nedeniyle negatif bölgeye düştü. 33 RSI, NEAR’ın şu anda aşırı satım bölgesinde olduğunu gösteriyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin