NEXO fiyat tahmini: NEXO, yüzde 23 artışı sürdürecek mi?
NEXO fiyat tahmini: NEXO, yüzde 23 artışı sürdürecek mi?

NEXO fiyat tahmini: NEXO, yüzde 23 artışı sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEXO fiyat tahmini yazımızda, NEXO cephesinde olan biteni birlikte inceleyeceğiz.

Kripto piyasası son 24 saat içinde çok iyi performans gösteriyor. Bitcoin, 67 bin doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini yarattı ve çoğu altcoin bu ralliyi takip ediyor ve yeni zirvelere doğru ilerliyor. NEXO, rekor seviyelerine yaklaşmasını sağlayan çift haneli kazançlar elde ederek bu dönemde önde gelen kripto paralar arasında yer alıyor.

NEXO, 24 saat içinde %23 kazanç elde ederek yazı yazılırken 2,23$’dan işlem görüyor.

NEXO fiyat tahmini

NEXO, geçtiğimiz gün boyunca büyük bir yükseliş trendi içindeydi ve bu da yeni zirvelerin oluşmasına neden oldu. Altcoin, son 24 saat içinde elde edilen kazançlar açısından büyük kripto paraları geride bıraktı.

Mevcut kazançlar, NEXO’yu yeni aylık zirvelere itti. Sadece bu ay, kripto para yaklaşık %55 değer kazandı. Daha geniş pazar, güçlü destek belirtileri gösteriyor, dolayısıyla bu altcoinin bu kazançları koruduğunu ve daha yüksek seviyelere doğru ilerlediğini görebiliriz.

Bir yükseliş durumunda, NEXO 2,50 dolarlık üst direnci test edebilir. Bu direnç henüz son 24 saat içinde test edilmedi ancak yükseliş trendi devam ederse, bir sonraki hedef seviye 2,30$ olarak belirlenmeden hemen önce test edilebilir. Alıcı ve piyasa desteği güçlü kalırsa, 2.50 dolara doğru büyük sıçramalar da mümkün.

Öte yandan, NEXO’nun bir fiyat düşüşüne doğru ilerlediğini de görebiliriz. Bu durumda, altcoin 2,20 dolar ve 2.15 dolarlık alt destek seviyesini test edebilir. Piyasanın geri kalanı desteğin dip alımları tetikleyebileceğini ve daha fazla yükseliş kazanımına yol açabileceğini gösterirken 2 dolara doğru düşüş ihtimal dahilindedir.

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin