Milyarder Ray Dalio, paranın geleceği hakkında tartışıyor: Peki ya kripto paralar?

Milyarder Ray Dalio, paranın geleceği hakkında tartışıyor: Peki ya kripto paralar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geleceğin ekonomisi değişmeye çoktan başladı. Ekonomi değiştiği gibi para birimleri de bu değişime ayak uydurdu. Geleneksel para birimleri yerini ise dijital varlıklar almaya hazır. Ancak kripto varlıklara geçiş için biraz daha zamanın olduğu düşünülüyor. Ünlü milyarder Ray Dalio, ise paraların geleceği hakkında yorumda bulundu. 

Dünyanın en büyük hedge fonu Bridgewater Associates’in kurucusu milyarder Ray Dalio, kripto para yatırımı ve paranın geleceği hakkındaki görüşlerini paylaştı. Kripto paranın farklı hükümetler tarafından yasaklanacağına inanıyor. Milyarder, yeni yıl içinde yeni yasakların geleceğini tahmin ediyor.

2021 yılında ilk olarak El Salvador Bitcoin’i resmi para birimi statüsüne koymuştu. Ancak diğer ülkeler bunun için henüz hazır değil. Hatta Çin gibi bazı ülkeler yasaklıyor. Yasaklama olmasa bile kısıtlama getiriyor.

Ray Dalio, kriptonun geleceği hakkında açıklama yaptı

Bridgewater Associates’in kurucusu Ray Dalio, 3 Şubat Perşembe günü David Rubenstein ile bir röportaj düzenledi. Dalio, verdiği demeçte kripto para düzenlemesi ve paranın geleceğini tartıştı.

Dalio şu anda Bridgewater Associates başkanı ve yardımcı yatırım görevlisi olarak görev yapıyor. Firmasının müşterileri arasında bağışlar, hükümetler, vakıflar, emekli maaşları ve egemen servet fonları bulunmaktadır.

David Rubenstein, Dalio’ya şu soruyu yöneltti: “Kriptoların dünya düzenini nasıl etkileyeceğini öngörüyorsunuz?” Ray Dalio ise, 

Portföyümün kriptoda küçük bir yüzdesine sahibim. İlginç olduğunu düşünüyorum. Çeşitlendirmek istedim ama bu çok hassas bir olay çünkü üzerinde kimin çalıştığını takip edebiliyorlar. Takip edilebilir. Muhtemelen farklı hükümetler tarafından yasaklanacak. Boyutu açısından sorunları var. Bu yüzden kriptoya çok fazla dikkat edildiğini düşünüyorum.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon  indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve  kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin