Milyarder David Rubenstein kripto hakkında: “Cin Şişeden Çıktı!”
Milyarder David Rubenstein kripto hakkında: “Cin Şişeden Çıktı!”

Milyarder Rubenstein’dan sürpriz kripto açıklaması: “Cin şişeden çıktı!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – The Carlyle Group’un milyarder kurucu ortağı David Rubenstein, kripto para birimlerine yönelik “şüpheci” görüşünü tersine çevirdi.

Özel sermaye şirketi The Carlyle Group’un kurucu ortağı ve eş başkanı David Rubenstein, kripto para birimleri söz konusu olduğunda “cin şişeden çıktı” dedi.

“Kripto para satın almadım ama sektöre hizmet eden şirketler satın aldım çünkü cin şişeden çıktı ve sektörün yakın zamanda yok olacağını düşünmüyorum.”

Kendi kabulüyle, Rubenstein’ın kriptoya bakışı değişti; Bitcoin veya Ethereum gibi kripto para birimlerinin altında yatan hiçbir şeyin olmadığına inandığı için başlangıçta kriptoya şüpheyle yaklaşıyordu.

“Artık benim için açık ki birçok genç insan doların, euronun veya diğer para birimlerinin de altında çok fazla şey olduğunu düşünmüyor.”

Milyarder yatırımcı, kripto para birimleri konusundaki yenilenen iyimserliğinin ek bir nedeni olarak Ukrayna’daki krize de işaret etti.

“Ukrayna veya Rusya’daysanız, veya ülkenizde sorunlar varsa ve bazı varlıklara sahip olmak istiyorsanız, muhtemelen biraz kripto para birimine sahip olmak, hükümetin kontrolü dışında olan bir şeye sahip olabileceğinizden daha iyi hissetmenizi sağlar.”

Milyarderlerin kripto algısı

Rubenstein, kripto para birimleri hakkındaki görüşünü yakın zamanda değiştiren tek milyarder değil.

Bu ayın başlarında, JPMorgan CEO’su Jamie Dimon hem merkezsiz finans (DeFi) hem de Blockchain teknolojisini övdü.

“Merkezsiz finans ve Blockchain, izinli olsun ya da olmasın, hem kamu hem de özel olarak dağıtılabilen gerçek, yeni teknolojilerdir.”

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin